Voorbeschouwing AJc’96 – Reutum

Het elftal van trainer Erik Hellegers heeft de laatste weken de aansluiting met de middenmoot gevonden. Tactische wijzigingen en opnieuw opgelaaide strijdlust doen de ploeg goed en leveren resultaat op. Onze tegenstander van zondag begeeft zich in de onderste regionen van de ranglijst. De stand is echter misleidend, aangezien Reutum maar liefst vier wedstrijden minder heeft gespeeld dan AJc’96. We verwachten dan ook een zeer sterke opponent, een elftal dat hoog kan eindigen dit seizoen.

Vorige week nam Reutum een punt mee uit Haaksbergen, op bezoek bij Bon Boys. De week daarvoor werd Juventa’12 uit Wierden aan de zegekar gebonden, een knappe overwinning. Het laat de potentie zien van onze tegenstander van zondag.

Voor AJc’96 stond vorige week de lastige uitwedstrijd tegen Suryoye-Mediterraneo op het programma. In Enschede werd een knappe 1-2 overwinning geboekt, nadat eerst een achterstand was ontstaan. Vooral de strijdlust die het elftal opnieuw liet zien stemde zeer positief en resulteerde in deze terechte overwinning. De drie behaalde punten leiden naar een voorlopig achtste plaats op de ranglijst. Eilermark en EMMS, de twee ploegen direct boven AJc’96, treffen elkaar vandaag in Glanerbrug. In theorie heeft de ploeg vandaag de zesde plek voor het grijpen.

De wedstrijd van zondag belooft weer een spannende strijd op te gaan leveren. Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd in 1-1, een stand die beide ploegen vandaag dus zullen proberen te vermijden. Voor beide teams zijn drie punten noodzakelijk op weg naar de subtop van de 3e klasse A.

AJc’96 heet u zondag van harte welkom en wenst u veel kijkplezier. De wedstrijd op Sportpark Het Hannekerveld begint om 14.30 uur.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon