Accomodatie

AJc'96 beschikt over een mooie voetbalaccommodatie. Het hoofdveld is kunstgras en het tweede veld natuurgras. Daarnaast heeft AJc'96 samen met buurman KVV Losser de beschikking over een 2e kunstgras- en een 2e natuurgrasveld. AJc'96 hecht er waarde aan te vermelden dat een en ander mede tot stand is gekomen dankzij de inzet van talloze vrijwilligers.

De kleedruimtes zijn in 2014-2015 helemaal gerenoveerd, mede mogelijk gemaakt door een gewonnen prijs van de KLAS JAN HUNTELAARFOUNDATION, waardoor de kleedkamers, het ballenhok, de massageruimte en het sanitair weer helemaal up-to-date zijn.Tevens is er een extra (roze) meidenkleedkamer gecreeerd.

De kantine is een gezellige ruimte met een goed geoutilleerde keuken en koelruimte. Geschakeld aan deze ruimte is er een jeugdhonk en ruimte voor de dartafdeling. Twee vergaderruimtes, een wasruimte, een grote toilettengroep voor dames/heren/invaliden en kinderen en een grote opslag maken het verenigingsgebouw compleet.

Bij de entree is een ruime fietsenstalling en voor de allerkleinsten is er een leuke speelgelegenheid. Voor toernooien en tijdens wedstrijden van de hoofdmacht is er een extra verkooppunt voor frituur: " 't Joske" .

De parkeerplaats wordt gedeeld met KVVLosser en ligt op een kleine loopafstand van de ingang van het veldencomplex. Direct bij de entree is er, naast 2 snelparkeerplaatsen, een extra brede invalidenparkeerplaats. De entree wordt ook gebruikt door leden van atletiekvereniging IPHITOS en de Losserse ijsclub.

Entree

Fietsen stalling