Geslaagde eerste editie FIFA-toernooi AJc ’96

Maar liefst 38 spelers stonden zaterdag 19 maart jl. aan de aftrap van de eerste editie van het FIFA-toernooi. In de kantine van AJc’96 streden zij, verdeeld over 19 koppels, eerst in de poulefase waarin ze konden bewijzen dat ze goed genoeg waren om door te gaan naar de kwartfinales. Naarmate het eind van de poulefase naderde steeg de spanning in de kantine. Voor enkele teams waren de punten in de laatste wedstrijden hard nodig om nog kans te maken op de kwartfinales. Na de poulefase gingen acht teams door naar de zenuwslopende kwartfinales. Vanaf dat moment ging het knock-out systeem in werking en bleven de beste twee teams over voor de finale. Ingeluid met het welbekende Champions League deuntje kwamen de finalisten op. De wedstrijd werd gespeeld op de beamer zodat de vele supporters hun team zo goed mogelijk konden aanmoedigen. De wedstrijd ging gelijk op, in de tachtigste minuut stond het 3-3(!). Maar toen, rond de negentigste minuut, onze eigen Jeroen Kamphuis de kans op de 4-3 kreeg rondde hij deze magistraal af, zoals hij dit bij ons eerste ook regelmatig doet. Met deze 4-3 was de wedstrijd beslist en konden Jeroen Kamphuis en Luuk Nijmeijer zich kronen tot kampioenen.

Al met al was dit een zeer geslaagd toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is. Wij willen graag alle deelnemers bedanken en hopen hen tijdens een volgende editie weer te zien!

De winnaars:

1e plaats: Jeroen Kamphuis & Luuk Nijmeijer

2e plaats: Carlo Carraciolo & Matthijs Notkamp

3e plaats: Ferdi ten Hove & Nick Visser

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon