Uit tegen Victoria om 13.00 uur!!

Zware uitwedstrijd bij Victoria’28, aanvangstijd 13.00 uur.

De winst op Juventa’12 van zondag jl. is hopelijk het begin van een goede eindfase in de competitie, waarin werk- en strijdlust elke week weer noodzakelijk zullen zijn. Zondag a.s. wacht met Victoria’28 opnieuw een tegenstander uit de top drie. Met dezelfde instelling zoals die tegen Juventa’12 getoond werd, kan tegen elke ploeg, ook tegen Victoria’28, een goed resultaat worden behaald.

Dat begint tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond. Er is geen ruimte voor verslapping, je traint zoals je speelt. De groep laat dat ook duidelijk zien, scherpe en agressieve trainingen voeden het verwachtingspatroon. Aan de zijlijn keert Luuk Adolfsen terug na zijn vakantie, geflankeerd door Ronald Kanter.

AJc’96 is er nog lang niet. De huidige zevende plek voelt als veilig, maar Victoria’28 is een geduchte tegenstander. Een goede eindsprint is erg noodzakelijk, de middenmoot is groot en zit dicht op elkaar. Het verschil tussen de nummer drie en twaalf bijvoorbeeld is slechts acht punten.

De wedstrijd tegen hen op eigen terrein werd met 1-2 verloren, Victoria’28 staat op dit moment op de derde plek, met vijf punten meer. Genoeg te doen dus voor de nagenoeg fitte selectie.

De wedstrijd begint om 13.00 uur op Sportpark Wesselerbrink Zuid in Enschede.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon