Erwin Wijnen, met 3 one-hundred-eightees, door naar finales Veltins pubdarts 2016 toernooi

De Duitse bierbrouwer Veltins organiseert een grootschalig opgezet darttoernooi voor alle cafe's die hun produkten afnemen. Op woensdag 13 april was ook Sportclub Enschede de organisator van een van de vele voorrondes. De 4 vier finalisten van de winnaarsrondes kregen naast een groot bierpakket een uitnodiging voor de finale op 3 juli in het Gelderse Hummelo. Erwin Wijnen, lid van dartteam "gewoon AJC", wist zo'n finaleplek te bereiken door vriend en vijand te verrassen met een zeer hoogstaand niveau. Verscheidene 1 pijl checkouts, hoge uitgooien en zelfs 3 180's wist Erwin op de scorelijst te zetten. In de finale maakt hij nu kans op aantrekkelijke prijzen waaronder een jaar lang gratis bier (bij een 9 darter). De overige deelnemers van AJc'96, Manfred Schrijver, en Alouis ter Denge kwamen goed door de voorrondes maar haalden de finales niet.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon