Voorbeschouwing AJc’96 – SDC’12 (zaterdag 18.30 uur)

Voorbeschouwing AJc’96 – SDC’12

Nog drie wedstrijden te gaan en het seizoen zit erop. Een seizoen dat verschillende gezichten kent, met een bijzonder grote middenmoot. Het zorgt ervoor dat ook deze laatste wedstrijden nog van groot belang zijn. In ieder geval voor AJc’96, want zaterdag (!) komt de terechte kampioen uit Denekamp op bezoek. Voor SDC’12 is het seizoen voorbij, de tweede klasse wacht op hen na de zomerstop.

Deze week hebben we een wedstrijd die, anders dan anders, op zaterdagavond wordt gespeeld door omstandigheden. Het zal er niet minder spannend om worden.

Vorige week haalden beiden een punt, vooral voor AJc’96 was dat een belangrijk punt. De uitwedstrijd bij MVV’29 eindigde in 1-1, Nick Voogtsgeerd tekende voor het doelpunt aan de zijde van de ploeg uit Losser. Gezien het gemis van een behoorlijk aantal basisspelers een resultaat waar men tevreden mee zou kunnen zijn. Qua voetbal was het niet een goede wedstrijd, dat zal vandaag anders moeten.

De Tukkers hielden een punt over op bezoek in Denekamp. Wellicht is de spanning wat uit de ploeg van SDC’12 geëbd, nu de zo verdiende titel binnen is.

De wedstrijd van zaterdag is voor AJc’96 nog een hele belangrijke. Nog steeds is de ploeg van Luuk Adolfsen en Ronald Kanter niet helemaal veilig en onder hen wordt in elke wedstrijd een heroïsch gevecht op leven en dood gevoerd. Vorige week wonnen de ploegen direct boven en onder AJc’96. Ook in de derde periode is de strijd nog spannend, met Reutum, Suryoye-Mediterraneo en AJc’96 in het voetspoor van SDC’12.

De wedstrijd eerder dit seizoen, in Denekamp, eindigde in 1-2 en tot vandaag is dat de enige verliespartij van SDC’12 gebleken. Daarna heeft het team van Gerard Bos niet meer verloren en slechts 5 keer punten verloren door een gelijkspel.

We wensen u veel kijkplezier in een wedstrijd waarin weer op het scherpst van de snede gestreden zal worden.

.

De wedstrijd begint zaterdag om 18.30 uur op Sportpark Het Hannekerveld in Losser.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon