Ben Weber nieuwe Technisch Coördinator Jeugd

In de loop van het seizoen 2015-2016 trok Ajc’96 Ben Weber aan, specifiek voor de training en begeleiding van de E-jeugd.

In het seizoen 2016-2017 zal Ben de rol van Technisch Coördinator Jeugd op zich nemen. Naar aanleiding van zijn uitstekende presteren in het afgelopen seizoen heeft AJc’96 hem gevraagd deze rol te gaan vervullen. Op deze manier zal hij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de totstandkoming en uitvoering van het algeheel voetbaljeugdplan van AJc’96.

Met Ben heeft AJc’96 een ervaren coördinator gevonden. Bij De Tubanters vervulde hij ook al vijf jaar lang de rol van Technisch Coördinator Jeugd.

In eerste instantie zal zijn prioriteit gericht zijn op het verbeteren van de trainingskwaliteit van de onderbouw. De bovenbouw zal spoedig volgen. Tevens zal hij verantwoordelijk worden voor de aangeboden oefenstof en de structuur van de jeugdafdeling. Hij kijkt uit naar een succesvolle en sportieve samenwerking, waarbij plezier hoog in het vaandel zal staan.

De trainingen voor de jeugdelftallen beginnen in de week van 15 augustus, de aankondiging van de exacte dagen en tijdstippen volgt zo spoedig mogelijk.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon