Historie AJc'96 nu ook beschreven

Momenteel is uw webmaster bezig met het invoeren van de historie sinds de oprichting van AJc'96. Deze pagina zal de komende periode gevuld worden. Want naast de geschiedenis van beide moederverenigingen heeft de club van de tricolores inmiddels ook een eigen historie opgebouwd. Op verzoek van de webmaster heeft Aard Mink namelijk de geschiedenis vanaf 1996 beschreven. Hij is daarbij niet over een nacht ijs gegaan en een document van maar liefst 120 pagina's is het waardevolle resultaat. We willen Aard hiervoor hartelijk bedanken en zullen met zorg zijn werk op deze site publiceren.

Heeft u nog aanvullingen of ontbrekende gegevens/foto's of artikelen dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen. Verder zouden we het een goede zaak vinden als er iemand het beheer van het archief op zich zou willen nemen. Veel waardevol materiaal, als foto's, trofeeen, krantenartikelen en PR-materiaal zijn het waard om goed bewaard te blijven. Deze functie vraagt niet veel tijd, wel de nodige accuratesse en verantwoording. Hebt u interesse neem dan ook even contact op via [email protected].

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon