voorbeschouwing AJc'96-Reutum

Na de verliespartij van zondag jl., en de twee rode kaarten die geïncasseerd werden, is de wedstrijd van zondag van levensbelang. Terechte of onterechte kaarten, de feiten blijven hetzelfde. Het is zaak om snel te vertrekken uit de hoek waar de klappen vallen.

De harde realiteit laat zien dat AJc’96 na vier wedstrijden twee keer heeft gescoord en nog geen punten heeft behaald. De hoeveelheid tegendoelpunten is fors. Zorgwekkende statistieken, zeker niet geholpen door vele blessures. Hoe onfortuinlijk ook, er is geen tijd voor het bedenken van redenen waarom het nog niet lukt. Het enige wat men kan doen is hard blijven werken, de groep bij elkaar houden en gezonde agressie tonen in het veld.

De begeleiding van het team laat desgevraagd weten dat, ondanks de nederlagen in de eerste wedstrijden, zij het vertrouwen hebben dat de prestaties van het team weer op een niveau komen zoals zou mogen verwacht. Dat nog niet aan deze verwachting wordt voldaan zien zij als een resultaat van de vele wijzigen die steeds moesten worden doorgevoerd door de vele diverse blessures. Er is goede hoop dat de ziekenboeg op korte termijn leegloopt. De positieve gevolgen daarvan moeten snel zichtbaar worden. Als supporters van onze vereniging moeten we ons steentje bijdragen door achter de ploeg en de trainer te blijven staan.

Vorig jaar beleefde Reutum onder leiding van trainer Mark Wijnreder een wisselvallig seizoen. De tweede seizoenshelft was aanmerkelijk beter dan de eerste, er was sprake van een behoorlijke opmars. De twee onderlinge wedstrijden resulteerden in een gelijkspel en een winstpartij voor Reutum.

Volop spanning en grote belangen zondag. Voor AJc’96 is een overwinning noodzakelijk om uit de onderste regionen te geraken. Reutum zal zoeken naar verdere aansluiting bij de bovensten en daar niet de aansluiting willen verliezen.

De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark ’t Hannekerveld

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon
Del.icio.us icon
Digg icon
LinkedIn icon
MySpace icon
Newsvine icon
Pinterest icon
Reddit icon
Technorati icon
Yahoo! icon
e-mail icon