Jeugd


 Informatie

 

 

Informatie boekje seizoen 2014-2015 voor de jeugd (KLIK HIER)

 

 


Communicatie


Gedurende het seizoen verschaffen wij informatie via een aantal kanalen:

  • De website van A.J.c. ´96, www.ajc96.nl
  • Teletekstpagina 472 van TV Oost
  • De huis-aan-huis bladen, zoals "Het Losserjournaal" en "De Nieuwe Dinkellander"
  • De publicatieborden in onze sportkantine

Het jeugdbestuur wil graag op een open manier communiceren met (jeugd)leden, ouders en vrijwilligers. Zo wil het jeugdbestuur duidelijkheid verschaffen en onduidelijkheid wegnemen.

 

Afmelden trainingen en wedstrijden


Indien een jeugdlid niet aan een training kan deelnemen, dan graag tijdig afmelden bij de trainer. Wanneer een jeugdlid niet aan een wedstrijd kan deelnemen, dan graag ruimschoots voor de zaterdag afmelden bij de trainer/coach van het team. 

 

Hygiëne


Het douchen na een training en wedstrijd is verplicht. Ook het dragen van badslippers tijdens het douchen is verplicht.

 

Blessures


Bij A.J.c. '96 hebben wij de beschikking over een medisch verzorger: Rene Bohnke. Hij is iedere dinsdag- en donderdagavond op ons sportcomplex. Ook jeugdleden kunnen bij blessures gebruik maken van zijn diensten.

 

Vernielingen


Het Jeugdbestuur doet een dringend beroep op u om uw zoon/dochter er van te doordringen dat vernielingen aan of op het sportcomplex zinloos zijn en soms veel geld kosten. Indien een lid van A.J.c. '96 betrapt wordt op opzettelijke vernielingen zullen de kosten van herstel van de schade in rekening worden gebracht bij het lid of diens ouder(s)/verzorger(s).

 

Speeltuin


Het gebruik van de speeltuin en de daarin geplaatste speeltoestellen is op eigen risico. De speeltuin is voor kinderen t/m 10 jaar.

 

Ledenadministratie


De leden van A.J.c. '96 zijn het gehele jaar contributieplichtig. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Contactpersoon betreffende de ledenadministratie is Tjeerd Stamborg. Zijn contactgegevens staan verderop in dit informatieboekje.

 

Fair Play


Wij, als A.J.c. '96, hebben een goede naam hoog te houden en doen daarom een dringend beroep op alle ouders om mee te helpen deze naam te behouden. Laat het coachen over aan de trainer(s) en/of de leider(s). Ook dienen wij ons te onthouden van kritiek op scheidsrechters en grensrechters.

 

Kleedkamers


Het jeugdbestuur huldigt het standpunt dat de jeugdteams na gebruik de kleedkamers bezemschoon achterlaten.

 

Kantine


Aan jeugdleden van 16 jaar of jonger worden geen alcoholische dranken verkocht. Op de zaterdag tot 14.00 uur worden  er geen alcoholische dranken geschonken. Roken in onze sportkantine is verboden.

 

Kleding wassen


Het jeugdbestuur doet een beroep op alle ouders/verzorgers om mee te helpen met de verzorging van de kleding. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het 2 of 3 keer per seizoen wassen van het tenue van het team waarin uw zoon/dochter speelt.  Voetbalsokken worden niet meer verstrekt door A.J.c. '96. Deze moeten zelf aangeschaft worden.

 

Vervoer


Een groot probleem voor de begeleiding van de teams is soms het vervoer naar uitwedstrijden. Het jeugdbestuur doet een dringend beroep op alle ouders/verzorgers om de jeugdleiders te helpen bij dit probleem door ook regelmatig mee te rijden.

 

Gevonden voorwerpen


Alle gevonden voorwerpen - voetbalschoenen, broeken en jasjes, badslippers, etc. worden (tijdelijk) bewaard in het materiaalhok.Zie ook pagina : Vraag en aanbod

 

De spelerspas


Alle spelende K.N.V.B.-leden beschikken sinds januari 2007 over een spelerspas, uitgezonderd de F en E-spelers. De pas, die het formaat heeft van een creditcard, is vijf jaar geldig. Op de pas staan de naam van de speler, zijn/haar pasfoto en de vereniging waarvoor de speler mag uitkomen. Indien een speler geen pas kan overhandigen, mag hij/zij niet spelen. Scheidsrechters en leiders controleren voor de wedstrijd de pasjes.

 

De competitieindeling


Op www.voetbal.nl is een site speciaal gericht op ons district. De nieuwe indelingen van de jeugd zijn hier te vinden.

 

Scheenbeschermers:

 

Het dragen van scheenbeschermers is door de K.N.V.B. verplicht gesteld. Het jeugdbestuur onder- streept deze maatregel zowel tijdens trainingen als wedstrijden om zodoende het risico van blessures te verminderen.

 

 

Agenda
Dropping
06 november 2023

Jaarvergadering veteranenafdeling
20 november 2023

Kerstbakjes maken
10 december 2023

Kerstkaarten
14 december 2023

Kerstbingo
18 december 2023

Boerenkoolvoetbal
03 januari 2016 
 
Sponsoren van AJC'96
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser