Oproep voor leiders/trainers: Kledingtassen ophalen voor teams


Datum: 13 augustus 2014

Beste leiders en trainers,

 

Nu alle trainingen weer van start zijn gegaan zal het niet lang duren voordat de eerste oefenwedstrijden gespeeld zullen gaan worden ter voorbereiding van de competitie. Aan het einde van afgelopen seizoen zijn alle teamtassen met kleding ingenomen en de kleding commissie van AJc heeft deze gecontroleerd of de tassen nog compleet zijn en waar nodig de tassen aangevuld.

 

Deze kleding commissie heeft mij gevraag om de volgende twee zaken door te geven aan de nieuwe en oude leiders/trainers, namelijk:

 

 

  • Kledingtassen ophalen voor het nieuwe seizoen op maandag 18 augustus tussen 19.00 uur en 20.30 uur in het clubgebouw van AJc.

  • Heb je bij voor de zomer geen tijd gehad om je kleding in te leveren of was je dit vergeten (losse broekjes en shirtjes) dan kan dit alsnog op bovenstaande avond. Dit is de laatste gelegenheid hiervoor. De kleding commissie weet precies wat er nog niet ingeleverd is en kleding die na maandagavond nog ontbreekt zullen in rekening gebracht worden bij het team van afgelopen seizoen.

 

 


Mocht je verder nog vragen hebben dan gaarne contact opnemen met Gea Benschop (06-53458801)

 « Terug naar het overzicht
Agenda
 
 
Sponsoren van AJC'96
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser