Thema jaarvergadering: respect en positiviteit...


Datum: 06 oktober 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto het nieuwe bestuur:

staand vlnr. Eliane Lefers, Geert Jonker, Remi Eggert, Paolo Oddo, Frans Droste, Luuk Heitkamp en Stephan Voortman.

zittend vlnr: Herman Hassing, Pascal Wijnia, Bram Lefers en Gea Smudde.

 

 

 

AJC'96 heeft een zeer positief maar ook bewogen jaar achter de rug.

 

In een goed bezochte jaarvergadering gaf voorzitter Herman Hassing aan de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien ondanks dat het seizoen zeer bewogen is verlopen. Uitstekende prestaties van de selectieteams waarin het 1e team nog de nacompetitie haalde voor promotie naar de 2e klasse en een 2e team dat het kampioenschap in haar klasse wist te behalen. Onlangs is gestart met de Beltona Beloftencompetitie die er voor zorgt dat de doorstroom vanuit de jeugd vanaf 16 jaar naar de selectie op natuurlijke wijze verloopt. Dit proces wordt begeleid door Erik Hellegers die ook voor het komende seizoen het jawoord gaf aan AJc'96 ondanks dat hij door diverse verenigingen werd benaderd voor de functie van hoofdtrainer. Met betrekking tot de jeugd zijn ook de doelen bereikt die Ajc zich tot doel had gesteld. Essentieel daarbij is het plezier in voetbal voor zowel getalenteerde die prestatief bezig willen zijn als de anders getalenteerde spelers met recreatieve ambities. AJc is ook dit seizoen er in geslaagd voor al haar jeugdteams zowel trainers als leiders aan te trekken want zij is van mening dat voetbal voor alle jeugd is en dat is inclusief een juiste begeleiding. Verschil hierin past niet in de visie van AJc'96.

"AJc'96 wist ook op andere gebieden haar talenten te tonen waaronder recreatieve evenementen voor de jeugd als senioren en het schitterend georganiseerde AJc'96 tournament. Wanneer je ziet waar AJc'96 toe in staat is dan doet je dit als voorzitter erg goed", aldus de preases.

Op financieel gebied kende AJc'96 een zwaar jaar en dat is niet onopgemerkt gebleven. De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in een vriendelijke en moderne accommodatie inclusief de voorzieningen die daarbij horen. Dit in combinatie met teruglopende inkomsten op sponsorgebied hebben er toe geleid dat AJc de broekriem strak moest aanhalen. De toekomst ziet er echter weer zonnig uit ondanks dat het komende seizoen de broekriem strak blijft. Een zeer positieve bijeenkomstigheid is dat Voortman Assurantien de nieuwe hoofdsponsor is geworden voor een periode van 3 jaar met een optie van een 4e jaar.

Verruwing op de velden schijnt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld te zijn en het is helaas een tendens die zich meer en meer voordoet ondanks al aandacht hiervoor. AJc gaat voor haar leden hier nog strakker op sturen en zal verstrekkende beslissingen nemen indien zij zich niet aan de normen weten te houden.

Op organisatorisch gebied verandert AJc'96. De voorzitter lichtte deze veranderingen toe. Een verder ontwikkelde Technische Commissie als een Jeugdbestuur staan al in de steigers. De planning is dat rond de nieuwjaarreceptie de definitieve invulling kan worden gepresenteerd. Binnen het Hoofbestuur namen Eric Pothoven, Tjeerd Stamborg en Maikel Scholten afscheid . Zij hebben allen hun diensten voor AJc'96 in het hoofdbestuur  bewezen en  gaan zich nu bezighouden met andere activiteiten binnen de vereniging. Herman Hassing bedankte hen op een persoonlijke wijze voor de bewezen diensten. Eliane Lefers, Frans Droste en Bram Lefers nemen in het hoofdbestuur zitting ten aanzien van de posten Financiën, Secretariaat en Vrijwilligerscoördinator. Tenslotte werden diverse leden gehuldigd voor hun jubileum en dat waren Mark Blaauwbroek, Wim Pothoven en Maikel  Scholten allen 25 jaar, Lars Klaver, Aard Mink en Nelis Johannes allen 40 jaar en Henk Oosterveld 50 jaar. 

 

 

 

 

De jubilarissen:

Vlnr: Maikel  Scholten, Lars Klaver, Nelis Johannes, Henk Oosterveld en Wim Pothoven. Op de foto ontbreken Mark Blaauwbroek en Aard Mink

 

Tjeer Stamborg wordt bedankt voor vele jaren bewezen diensten in jeugd- en hoofdbestuur.

 

 

Ook Eric Pothoven die onverhoopt inviel als penningmeester werd bedankt voor zijn uitstekende werk.

 

 

En tenslotte werd Maikel Scholten bedankt voor 6 dienstjaren in het hoofdbestuur.

 

 

 

 « Terug naar het overzicht
Agenda
AJc Muziekcafé
31 oktober 2014

DROPPING veteranenafdeling
14 november 2023

Jaarvergadering veteranenafdeling
21 november 2023

Quiz zoekt Voetbalkenners
28 november 2023

Kerstbakjes maken
11 december 2023

Sinterklaasfeest voor F en mini's
21 november 2023 
 
Sponsoren van AJC'96
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser