Van de voorzitter


Datum: 04 juni 2015

 

Mededeling Voorzitter AJc'96:

Geachte leden,

Het is jullie allen zeker niet ontgaan dat ik na twee zeer intensieve periodes als voorzitter van AJC'96 het besluit heb genomen om per 1 juni te stoppen met mijn werkzaamheden voor AJc'96.

Er zijn verschillende factoren die  tot dit besluit hebben geleid , geen op zichzelf staand feit maar een optelsom van een aantal gebeurtenissen die mij persoonlijk de afgelopen periode hebben geraakt.

Ik richt mij dan ook via dit bericht aan jullie in de wetenschap dat er wellicht vele verhalen de ronde doen, die weinig met feiten te maken hebben. Dat is jammer maar helaas niet te voorkomen. De afgelopen week is mijn telefoon en mail aardig overbelast geraakt door reacties van leden die mijn besluit betreuren. AJc'96 zit in een ontwikkel fase op zowel organisatorisch als voetbaltechnisch vlak en daarin hebben we forse stappen voorwaarts gemaakt. Veranderen is echter lastig en is vaak pijnlijk want zaken gaan anders.

Voor AJc'96 zijn deze stappen echter noodzakelijk.

Na intensieve gesprekken te hebben gevoerd met verschillende mensen binnen de vereniging,  en na wat zaken  weer op een rij te hebben gezet heb ik dan ook besloten om mijn aftreden als voorzitter te heroverwegen.

Tijdens de tweede periode als voorzitter had ik me voorgenomen om drie seizoenen vol te maken en daarna het stokje te willen overdragen. Er staat dan een vereniging die organisatorisch en voetbaltechnisch goed staat maar ook financieel weer een stootje kan hebben. Daar sta ik nog steeds voor de volle 100% achter en AJc'96 is op de goede weg!

Ik heb me dan ook voorgenomen om uiterlijk 2 juli a.s. definitief aan de leden kenbaar te maken of ik verder ga als voorzitter van AJc'96 of dat ik andere activiteiten binnen AJc'96 op me gaan nemen.

Met hartelijke groet,

Herman Hassing

O

 « Terug naar het overzicht
Agenda
Toernooiagenda
06 mei 2015

SCHEMA BARDIENSTEN
04 december 2023

Winterprogramma Jeugdafdeling
11 december 2023

AJC TOURNAMENT 2015
22 mei 2014

Penalty-,Borrel- en Moeselbokaal
05 juni 2015

Weekendkamp E en F-teams
26 juni 2015 
 
Sponsoren van AJC'96
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser