2010 - Uitnodiging


Wij zijn bijzonder verheugd jullie op zaterdag 29 mei te mogen begroeten voor de 32e editie van het Veteranentoernooi van de voetbalvereniging AJc'96 en heten jullie daarom nu al van harte welkom op ons voetbal-complex "Het Hannekerveld".

Bij het schrijven van het programmaboekje kunnen we meedelen dat alle teams die afgelopen jaar meespeelden ook dit jaar weer van de partij zijn. Nieuwkomer is dit jaar DJK BW Herne Baukau en we hopen dan ook dat zij naast het sportieve karakter van dit toernooi ook mogen genieten van de goede sfeer die tijdens dit toernooi te voelen is.
Ook dit jaar een jubileum. Nadat afgelopen jaar Sc Halen voor de 25e keer aan het toernooi deelnam is dit jaar de eer aan onze sportvrienden uit Overdinkel.
 
De felbegeerde "Dick und Doof Bokaal" kwam afgelopen jaar in handen van de jubilerende Sc Halen die voor de 25e keer aan het toernooi hebben deelgenomen. Of hen lukt dit succes te prolongeren zullen we beleven.
Ook wordt er dit jaar wederom gestreden om de zogenaamde Jens van der Sar-bokaal en die wordt uitgereikt aan de vereniging die het nemen van strafschoppen het best beheerst. In 2009 was Concordia Albachten de winnar van dit evenement.

De "Fair Playcup" die wordt uitgreikt aan de club die volgens de arbiters het fairst presteert ging in 2009 naar Gelb Schwarz Hohenholte. We gaan beleven wie deze prestieuze beker dit jaar mee naar huis neemt.

 

Agenda
Voorbereiding selectie
27 juli 2010

Bekerwedstrijd 1e: AJc'96 1 - Juliana'32 1
24 augustus 2010

Foto's maken voetbalplaatjesboek
28 augustus 2010

Bekerwedstrijd 1e: AJc'96 1 - NEO 1
29 augustus 2010Historie AJC`96


Sponsoren


Bestuur en commissies
Uitslagen & programma 3a