wedstrijdverslagen


 seizoen 2011-2012

 

 

AJC 3 Le Mouilleur 1      5 - 4

 

Arjan en Martijn dit keer als koppel. Marleen reserve. De enkels eindigden 2-2 en met de dubbels hadden we pech dat we de laatste partij niet op tijd uitcheckten, waardoor we de dubbeld met 3-1 wonnen. Jammer genoeg ging de bierronde weer eens aan onze neus voorbij zodat we de tegenstanders op een voor hen wel zeer bekende 5-4 uitslag konden trakteren. 

 

 

TDW 1  AJc'96  3      2-7


Een heel goed resultaat in een wedstrijd waarin iedereen lekker aan het speren was. Met name Marleen raakte ze goed en droeg bij aan deze eclatante overwinning.

 

 

 Donkey Shot   AJc´96 3       3-6

 

De singles werden verdeeld. Allebei 2 keer winst. Martijn had een zware tegenstander die hij kan verslaan als alles loopt maar dat zat er vanavond niet in. Alouis gaf heel stom een 2-0 voorsprong weg en gooide op een gegeven moment geen zak meer. Bij de dubbels wisten we vanavond wel goed te checken en op een verliespartij van Arjan en Kevin na wisten we ze te winnen.Kevin gooide hierbij nog een mooie snelle 68 uit via 18/bull. Ook de bierronde was weer eens een prooi voor ons  met een Catheriaanse 40 uitgooi via dubbel 5, dubbel 2, dubbel 8,zodat we dit keer met een goede 6-3 naar huis gingen terwijl de tegenstander beter was dan vorige week. Het kan verkeren, zei Bredero.  Arjan gooide by the way ook nog een 180 en Marleen wensen we van harte beterschap.

 

 

 AJc'96 3   Heelal  1-8

 

Wedstrijd om heel snel te vergeten. Drie van de 4 singles werden met 2-3 verloren. Wat beter checken en het was andersom geweest. Van de dubbels wisten alleen Arjan en Alouis een partij te winnen. Al met al een slechte maar ook saaie wedstrijd. De 119 check van Kevin was het enige vermeldenswaardige van onze kant. Ook te tegenpartij checkte een 118.

 

 

DartonCity   AJc'96  3      6-3

 

Weer 3 singles met 3-0 gewonnen dus was het zaak de dubbels nu beter te gooien. En dat ging ook. Martijn gooide na een goede single een voor zijn doen zeer matige dubbekl en verloor er dan ook een. Ook in de bierronde kregen we knsen genoeg maar ging de tegnstander met de zege aan de haal. Al met al kunnen we toch terugkijken op een goede pot waarin Arjan zijn eerste 180 op papier zette en waarbij we klaar waren voor de hapjes op tafel konden komen. Die houden we dus tegoed.

 

 

Ajc'96 3  De Vrieler 5    5-4

 

Drie singles werden mer 3-0 goed gewonnen. John viel in voor de afwezige Marleen en Kevin. Hij gooide een aardige single waarin hij 1 leg pate en kansen op meer had. Hij had in ieder geval zijn tegenstander stuk ge;ouwehoerd'Al met al veel gezelligheid dus waardoor het darten in het geheel wat minder werd. De dubbels werd dus ook door beide koppels 1 gewonnen en 1 verloren.  MArtijn kwam nog weer even op niveau in de laatste dubbel waarin hij een prima en snelle 121 uitgooi (triple 17-20-Bull) uitgooide. De bierronde was voor de man van de Vrieler die als enige zijn single van de sterkste tegenstander won.

 

 

De Broad   AJc'96 3     1 - 8

 

Een goede reguliere 8-1 overwinning op de Broad van de Bareldsfamily. Een enkel werd verloren door niet op tijd te checken. Martijn gooide maar weer eens een 180 en Alouis miste net een 131 check. Voor de rest weinig bijzonderheden of het moet zijn dat Marleen goed telde in de bierronde

 

 AJc'96 3   Gracht One   5-4

 

De tweede overwinning maar het gaat allemaal niet soepeltjes/ Weliswaar met de enkels weer met 3-1 voor maar in de dubbels willen we blijkbaar te graag winnen of extra ons best doen voor je ploegmaat. Lukt dat dan niet dan gaat de ander ook aan het denken en ook slechter gooien. Iedereen moet eigenlijk gewoon zijn eigen spelletje kunnen spelen maar we zijn het een klein beetje kwijt geraakt. Arjan en Marleen wisten 1 dubbel te winnen waardoor het na de dubbels 4-4 was zodat wederom de bierronde de beslissing moest brengen. Wisselvallig spel van beide partijen maar een goede check van Arjan maakten dat wij toch met de winst thuis bleven. Opvallend detail vanavond was dat Martijn 4 a 5 keer een 180 wist te gooien waarvan 1 in de partij. Da's toch wel weer fijn.

 

The Legends  AJc96 3    4-5

 

De eerste overwinning in de derde divisie en dat van een tegenstander die aanmerkelijk sterker was dan de andere twee. Arjan won zijn enkel en Alouis speerde in zijn enkel ook weer wat beter en won overtuigend met 3-0. Marleen had een zware partij tegen een oude TAR bekende-good-old John Fraterman, die als een volwaardig eredivisionist aan het gooien was. Martijn wist net als Arjan met 3-1 te winnen waardoor het na de enkels 3-1 stond. In de dubbels hebben met name Arjan en Alouis weer wat laten liggen hoewel ook de tegenstanders sterk aan het speren waren. Na de dubbels was het dan ook 4-4 waardoor de bierronde weer de winnaar moest bepalen. Gelukkig trokken wij aan het kortste eind. Overwinningen met 7-2 of 81 zitten er waarschijnlijk dit seizoen niet meer in.

 

 PDC3   AJc'96 3      6-3

 

Een wedstrijd om snel te vergeten. Martijn moest de koninging begroeten en Alouis en Arjan haalden hun niveau bij lange niet. Marleen daarentegen gooide een prima single en won deze verdiend met 3-0. Voor het eerst deed good-old John mee en besloot meteen zijn allereerste competitieleg maar te winnen. Toen hij in de 2e leg een dikke 200 punten voorkwam was hij zo verbaasd dat hij niet meer wist te checken. Kevin is nog ingevallen voor Alouis maar bakte er evenmin veel van. Toch iets meer oefenen samen??

 

 

 AJc3    Zooitje  Ongeregeld 5-4

 

Wederom een 5-4 verlieswedstrijd en wederom moest de bierronde de beslissing brenge. MArtijn en Arjan wonnen hun enkels terwijl Marleen en Alouis hun niveau niet haalden. Bij de dubbels kwamen we met 4-2 voor maar slecht checkwerk zorgde voor de 4-4 stand. Al met al schiet geen van beide partijen er veel mee op.

 

DV Lits2   AJc'96 3     5-4

 

De eerste (beker-) wedstrijd van het seizoen tegen DV Lits 2, een team van oud ere-dividsiespelers. Na de enkels stond het dan ook 3-1 omdat  Arjan de enige was die zijn partij in winst wist om te zetten. In de dubbels kwamen we echter goed terug tot 4-4 zodat de bierronde de beslissing moest brengen. We wisten toen de tripples echter niet meer te raken waarna de overwinning terecht in Overdinkel bleef. Martijn wist een eerste resultaat op de site te zetten door een 108 finish te checken.

 

 

seizoen 2010-2011

 

   AJc'96 3   De Nachtwacht  4-5 

 

We zijn al kampioen en de spanning is er af maar niet voor Arjan. Of het komt omdat hij fans had meegenomen? Hij gooide goed maar checkte 0.0. Wel was hij goed voor zijn 6e 180 en lijkt daarmee niet meer in te halen door Martijn die vanavond ook al moeite met de dubbels had. Het team van de Nachtwacht had een leuke surprise voor ons meegenomen en ook van het bestuur kregen we een kratje en bloemen. Team 2 dat op 1 punt na ook kampioen is en weer terug gaat naar de eredivisie feliciteerde ons ook met een kratje gerstenat. Al met al een gezellige avond waarbij speciale dank aan de supporters die er waren.

PS Alouis gooide nog een 104 check en Arjan checkte wel de bierronde met 1 pijl op dubbel1.

 

De Boomhut    AJc'96 3       4-5

 

Een wedstrijd om snel te vergeten. Martijn gooide zijn 4e 180 en zit Arjan op de hielen. Blijkt dat we ook nog kampioen zijn geworden omdat we niet meet zijn in te halen.

 

 Ajc 96        Stefenvenne 2      9-0

 

Een 127-check van Arjan was het enige memorabele van deze wedstrijd. Gezellig was het wel.

 

De Elsmos  AJc96 3             1-8

 

Spelen tegen 3 tegenstanders is minder leuk. Vooraf kaartje getrokken voor wie voor de nekel afviel. In dit geval Alouis. Marleen kwam goed terug van 2-0 achter maar wist de beslissende leg niet te winnen. Alle andere sets werden gewonnen en de bierronde werd met  3 pijlen tegelijk gegooid, rechtahandig door een linkshander en andersom en afgerond met een linkshandige dubbel-8 van Kevin.

 

AJc 3          b10 de pijp           7-2 

 

Marleen ziek dus Kevin Arjan, Martijn en Alouis moeten de klus klaren tegen de nummer 2 van de ranglijst. Kevin en Alouis verliezen hun enkel hoewel ze best kansen kregen. De overige partijen werden snel en goed gewonnen waardoor we om 21.40 al klaar waren met de hele partij. Voorsprong uitgebreid; wat kan er nog mis gaan?

 

 

Buddy's 10    AJc'96 3     3-6

Ook de thuiswedstrijd was niet zo gemakkelijk als de uitslag leek. En deze keer was dat precies zo. Arjan begon met een hele snelle single-overwinning, maar Marleen en Alouis wisten hun 5-leggers niet te winnen. Kevin deed dat wel. Bij de dubbels ging alleen een partij van Arjan en Marleen nog naar de Buddys waardoor er een 6-3 uitslag op het bord kwam die dit keer net zo goed andersom had kunnen zijn. Volgende keer weer hopelijk iets scherper met het checken, want als we iets minder gooiden konden we in het verleden toch altijd goed op de check-outs rekenen.

 

AJc'96    Jackpot700   7-2

 

Een reguliere 7-2 overwinning waarin Alouis de enkel verloor omdat de sterkste werper vanvJP tegen hem werd ingezet. Hoewel hij in de eerste twee legs genoeg pijlen kreeg voor de winst checkte hij te laat en won de enige man van Jackpot verdiend. Jackpot zette alles op alles om dit keer met 2 punten naar huis te gaan en dat lukte door een hele goede bierronde te gooien terwijl wij niet 1 tripple konden gooien.

 

  Joop'si-             Ajc'96 3      1-8

 

De eerste enkel werd verloren door Marleen die meer last van zichzelf had dan van de tegenstander, de pijlen of het weer. In de dubbels maakte ze het echter goed door beter te checken. Martijn, die dacht een moeielijke partij te krijgen tegen de vrouw die de nummer 2 van Nederland bijna had verslaan, was goed op dreef en gooide 2 keer een 180. De rest van de partijen gingen ook allemaal vrij eenvoudig in de pocket en we moesten de druk verhogen door een eigen competitie van  >tongooien te maken.

 

Ajc'96 3   The Pub      7-2

 

De Pub is de enige tegenstander waartegen we verliespunten hebben opgelopen. De uitwedstrijd werd met 5-4 verloren. Dus we wisten dat ons weer een zware klus te wachten stond. Arjan had al meteen moeite met het checkwerk maar won toch met 3-2 zijn enkel. Kevin was in de punten ook beter dan zijn tegenstander maar verloor krap met 3-2. Alouis spande de kroon door een solide 2-0 voorsprong weg te geven (Conditiegebrek of toch de pijnlijke schouder??). Alleen Martijn wist een kraakheldere 3-0 binnen te halen.2-2 na de enkels dus. Ook in de dubbels was telkens een beslissende leg nodig om de winnaar aan te wijzen. Gelukkig gingen ze allemaal naar ons. Marleen verving Alouis goed en pakte haar games ook. En de bierronde was ook weer een prooi voor ons.

Wat kan er nog foutgaan.?

 

 

Friends Most wanted    AJc'96 3      1-8

 

 Zo gemakkelijk als de uitslag doet vermoeden was het niet. Er was goed gekene naar de opstelling en Bas en Bas hadden een zware pot tegen Arjan en Martijn. Arjan wist een 3-2 overwinning in de enkel te halen en martijn won solide met 3-0. Ook Alouis en Marleen wonnen hun enkel. In de dubbels kregen de Friens ook goed kansen en wedstrijdpijlen maar wisten we toch op tijd te checken. De bierronde was echter een prooi voor het stadsteam die daar overigens zeer opgelucht  over waren. een leuke pot tegen sportieve tegenstanders.......

 

AJc'96 3     Highlanders         7-2

 

Alouis en Kevin verloren hun enkel terwijl Marleen weer helemaal terug lijkt en een prima enkel pakte.Ook ArjAn speelde sterk en nam revanche op de verloren wedstrijd op de Dinkel open tegen Klaus Neff.  Net als vorige week Alouis deed , gaf Kevin dit keer in teambelang aan te gaan wisselen.   Degene die met ArjAn of Martijn speelt gaat zelf beter spelen en zo werden dit keer de dubbels ook allemaal gewonnen. Ook de bierronde was een snelle prooi voor ons. We staan nu 17 punten voor op de Highlanders en de Nachtwacht en 13 punten op de nummer 2 B10 dePijp.

 

 

Yips Oldtimers         AJc'96 3          3-6

 

Prima partij waarin de tegenstander van Martijn zich al na 6 pijlen overgaf. Alouis zat niet goed in de wedstrijd en ruilde met ArjAn die zijn punten goed binnenhaalde. Al met al een goede overwinning.

 

Bengel   AJc'96 3           2-7

 

Alouis was niet aanwezig bij deze wedstrijd. in ieder geval punten zat.

 

De nachtwacht      AJC'96 3       2-7

 

 Een geduchte tegenstander, virtueel 2e op de ranglijst en dus belangrijk om het verschil te maken. De enkels verliepen prima. Alleen Alouis verloor de enkel en opvallend was dat Marleen weer helemaal back was. Zij gooide een prima enkel en ook in de dubbels wist zij telkens te checken. Arjen gooide volgens mij zijn 5e 180 en ook Martijn komt met een goede 180 op het scorebord.In de dubbels wist Alouis het bord ook beter te raken en miste op een haar na een 116 check.Ook de bierronde werd wederom prima gegooid maar dit keer ook op tijd uitgecheckt.

 

AJc'96 3   De Boomhut 2               7-2 

Een prima wedstrijd waarin een enkel (Kevin) en een dubbel (Alouis& Arjen) verloren gingen. Alouis gooide een 180,; was alleen jammer dat het in de opwarmronde was.Hij gooide later toch een 107 check.

 

Stefenvenne 2     AJc'96    3-6

 

De nummer één tegen  de nummer laatst; dat kan tot gemakzucht en onderschatting leiden.En zo ging er dan ook een enkel en een dubbel verloren. Ben en Alouiis vormden dit jaar voor het eerst een gebroedelijk koppel en wisten al hun partijen te winnen. Kevin was meer met zijn kiespijn bezig dan met zijn darten en bleef daardoor ook wat onder zijn niveau.  De bierronde was het schoolvoorbeeld van gemakzucht en werd jammerlijk weggegeven.

 

AJc 96 3  De Elsmos      6-3

 

 

Alouis gooide als een krant en verloor zijn enkel en een dubbel. Wat het voor hem nog enigsdzins compenseerde was zijn 106-check waardoor hij in de analen komt. Met een beetje meer concentratie en scherpte hadden we deze partij iets meer punten kunnen pakken, was na afloop de tendens van de evaluatie.

Volgende week Stevenfenne waarbij Ben voor het eerst dit seizoen op de baan komt.

 

b10 de pijp    ajc 3                4-5

 

 

Kevin en Marleen verloren hun single  en Arjen en Marleen verloren een dubbel terwijl ook de bierronde voor de tot dan toe lijstaanvioerder was. Sterke tegenstand en toch met 5-4 naar huis. Prima toch.

 

 ajc'96 3    de buddy's     6-3

 

De enkels eindigden in 2-2. Marleen is haar terugval nog niet te boven en Alouis verprutste stom een 2-0 voorsprong. Ook een dubbel van Martijn en Alouis werd dom verloren.Marleen won  de dubbel met Arjen en wisselde voor de 2e dubbel met Kevin. Gelukkig werd de rest goed uitgecheckt en zijn we toch tevreden met de 6 punten

 

 DC Jackpot 700-10 ajc'96 3      0-9

 

Als je de uitslag ziet denk  je 'een makkie', en dat was het in feite ook. Slechts 4 legs gingen naar de tegenstanders, die op zich toch niet slecht gooiden. Bij ons liep alles echter gesmeerd en kunnen we weer eens met een   volle winst huiswaarts keren vanuit het verre Groenlo. Kevin, Martijn,Arjen en Alouis wierpen dit keer de speren.Een 180 en een 100-check van Arjen maakten het geheel  nog wat fraaier.

 

DC Rijssen   ajc'96 3    7-2

 

 Bekerwedstrijd en wel een om snel te vergeten. We gooiden de punten soms nog wel aardig maar verzuimden  te checken. Arjen won de enkel en Marleen en Alouis wonnen een dubbel. Tegenstander gooide goeie partij met vrij snelle checks en een prachtige bierronde die begon met 100-100-140-140. (710 in 21 darts)

 

 

 ajc'96 3   Joop's        7-2

 

Een reguliere overwinning waarbij opvalt dat Marleen nog niet op het oude niveau kan terugkomen. Misschien moet ze toch maar weer aan de sigaret of de boswandeling.?

 

  De Pub 2   AJc96 3    5-4

 

Geluk in de liefde is nog geen garantie voor geluk in het spel. In deze wedstrijd waar Alouis en  Martijn gewoon hun partijtjes pakten zochten  Kevin  en Marleen wanhopig naar een sprankje geluk of een pijl die toevallig goed valt. Dat daarna ook de bierronde wordt verloren en daarbij onze eerste nederlaag van dit seizoen op het scorebord komt, valt in het niets bij het  psychologische drama waar het prille samenlevingspaar vanaf nu mee te kampen heeft.Wellicht zet de bruiloft van as maandag hen weer op het goede spoor.

 

 

 AJC'96 3     -   Friends Most Wanted   8 -1

Kevin,Marleen, Arjen en Martijn hebben gespeeld

 

Highlanders5   AJc'96 3        4-5

 

Wedstrijd begon met enkels met 2-2 waarbij bij zowel de tegenstander als bij ons (Arjen) er 1 iemand boven uit steeg. Wij wisten 1 dubbel meer te winnen en daarom was het jammer dat we de bierronde niet checkten. 3-6 was een mooiere uitslag geweest.

 

AJc'96 3   -  Yips Oldtimers    7-2

 

De eerste wedstrijd met 7-2 winnen, zowaar geen slechte prestatie.Nieuweling in ons team Arjen Cath gooide zowaar twee 180's De meeste games gingen aardig gelijk op waarna wij het meest succesvol waren met het checken.Marleen verloor een enkel en Kevin en Alouis verloren een dubbel.

 

 

seizoen 2009-2010

 

ajc'96    black widdows     5-4

Na de enkels met 3-1 achter. Black Widdows gooiden goed en wij hadden moeite bij te blijven.Toch gewonnen op wedstrijdmentaliteit door de  meeste dubbels en de bierronde pakken.

 

highlanders 5    ajc'96 3     1-8

Wedstrijd waarin Marleen niet opgewassen was tegen haar tegenstander in de enkel maar waar alle ande sets goed werden gwonnen.  Hoewel het spel van enkelen niet goed was werd er weer ouderwets snel gechecked. Dit tot frustratie van de tegenstanders bij wie het omgekeerde het gval was. Martijn gooide zijn 2e 180.

 

ajc'96 3   Schonewille   4-5

De uitwedstrijd hebben we maar 2 punten meegekrgen. Wat dat betreft kunnen we tevreden zijn, maar ove het gespeelde spel allerminst. Hoewel er hier en daar best punten werd gegooid lieten w het weer liggen in de checks.Vooral als je de eerste leg wint in je enkel en dubbel moet je doorstoten maarin de volgende leg lieten we het weer liggen. Toch weren er goede 4 punten gepakt en daarbij was ook weerde bierrondeeen prooi voor ons.

 

De Maatjes   AJc'96 3    6-3

De maatjes kwamen met een sterker team als bij de 1e wedstrid op de proppen. Alouis en Kevin wisten hun enkels, ondanks aardig spel niet te winnen teghen de sterke tegenstanders die vrijwel ales in 1 keer checkten.De dubbels gingen ook verloren. Martijn speelde onder zijn niveau maar Marleen gooide prima en wist zelfs een Shanghai te checken. Wel wonnen we de bierronde waardoor iig de prijs van het uitje nog mee viel.

 

Brookshoes          AJc'96  3       3-6

 

We begonnen prima met deze wedstrijd. Alle enkels werden gewonnen en ook de eerste 2 dubbels werden gewonnen. Hierbijwas de partij die  Martijn in z'n enkel gooide opvallend. Hij checkte een 130 uitgooi en begon de volgende leg met een 180.  De twee laatste dubbels gingen beiden veloren en ook de bierronde werd een prooi voor de Bornebroekers. Jammer want een paar punten meer was mogelijk geweest, hoewel de tegenstander op het eind toch op een goed niveau kwam.

 

AJc'96 3   De nachtwacht 3      3  - 6

Wedstrijd omgekeerd aan die van vorige week. Waar toen de legs gewonnen werden gingen ze nu verloren. Wel vermeldenswaard:  de 180 van Alouis en Kevin lijkt weer terug van weggeweest

 

The Old & ugly's     -    AJc'96 3     3-6

 

Te laat met het schrijven van het verslag vandaar geen bijzonderheden. Reguliere overwinning.

 

 Ajc'96 3       -      Neutse speerwerpers    5-4

 

De enkels gingen gelijk op. Kevin had moeite met het checken en Cindy gooide een prima partij die na een 2-0 winst toch nog verloren ging. Alouis checkte weer eens stabiel. Ook in de dubbels ging de wedstrijd gelijk op. Cindy en Alouis wonnen hun partijen waarbij Cindy 2 keer over bij een hoge uitgooi was. Een uitgooi van 100 (tr 20/d20) kon nog genoteerd worden maar ze mistte op een haar de 156 uitworp. De bierronde was weer eens een prooi voor ons door prima checkwerk van Martijn die inviel voor Kevin.

 

 AJc'96 3        -     de Buytenplaats

 

Een vreemde wedstrijd vandaag. Zowel Alouis als KevinEnMartijn gooiden beter maar leken verdoofd als het om checken  aan ging.Teveel singlepartijen verloren maakt dat jej je onnodig druk maakt om het checkwerk.Het blijft een spel dat  zich tussen de oortjes afspeelt. Cindy die heel onbevangen later binnenkwam, wist de enkel wel goed af te mnaken waardoor we begonnen met een 1-3 achterstand. Gelukkig ging het in de dubbels weer beter  en kwamen we op 4-4.Ook de bierronde werd weer eens een triomph voor ons waardoor we toch nog met 5-4 wisten te winnnen.

 

De Schutters    AJc96  3     5-4

 

vandaag  de verste uitwedstrijd; naar de buren van de schutters. De enkels liepen niet, Martijn haalde in de 1e leg wel zijn niveau met de punten en wist niet te checken. Alouis bakte er helemaal niets van tegen een aardig gooiende Tim Boek en ook Kevin wist niet te winnen van Jeroentje Kamphuis.Alleen Marleen gooide een stabiele enkel:3-1.In de enkels ging het wat beter: Alouis en Martijn (Martijn de punten en Alouis de checks) wisten samen alle punten binnen te halen en ook de bierronde werd gewonnen. (scheelt toch met een eigen teller, Cindy) Marleen en Kevin haalden echter hun peil niet meer waardoor een 5-4  overwinning van de Schutters een terechte uitslag werd,

 

AJc'96 3       City to City       5-4

 

Weer begonnen we met 2 verliespartijen in de enkels.Martijn en Cindy trokken het evenwicht echter recht. Met de dubbels ging het weer stukken beter en we kwamen op een  5-2 voorsprong. De laatste dubbel werd frappant genoeg weer verloren door de winnaars van de enkelpartijen. ( dat hebben we eerder gezien). Ook de bierronde ging verloren doordat de tegenstander nu wel snel checkte. Al met al een schamele 5-4 overwinning waar niemand iets mee opschiet of het moet zijn dat we nu gelijk staan met City2City.

 

Kings&Queens        AJc'96 3    7-2

 

Martijn en Alouis ziek. Bennie moest dus invallen. Dat er niet veel punten te halen waren, was gezien de stand op de ranglijst te verwachten. Marllen gooide een goede enkel met daarbij zelfs een 180. Het andere punt werd in de dubbels door Bennie en Kevin binnengehaald.

 

AJc'96 3           More Friends     3-6

 

Begin was goed met 2 winstpartijen in de enkels. Martijn ging rap over zijn tegenstander heen met  3-0 en Alouis had een spannende partij die hij gelukkig met 3-2 wist te winnen door de laatste leg snel te checken na slecht werpen. Marleen en Cindy hadden teveel tegenstand en hun partijen gingen verloren. De eerste dubbels gingen ook verloren en alleen de partij van Martijn en Alouis tegen de nr 3 en 4 van Friends werd nog in winst omgezet. Gaat toch duidelijk anders dan in de 5e klasse. Af en toe iets vaker oefenen, lijkt  onvermijdelijk.

 

Black Widdows 45      AJc'96 3    5-4

 

Vandaag op bezoek in de oude kantine van de GSV in de Glane. Martijn en  Marleen begonnen goed met een overwinning in de enkels  en Alouis en Kevin wisten weer moeilijk te checken waardoor het na de enkels 2-2 was. Opmerkelijk was het toen de winnaars van de enkels de dubbels verloren en Kevin wist samen met Alouis de dubbels wel te winnen. 4-4 dus. De bierronde moest de winnaar aanwijzen en we hadden een behoorlijke voorsprong maar wederom slecht checkwerk maakte dat we verloren 4-5. Hopelijk gaat het 1e voetbaleftal van AJC weer beter spelen want een en ander heeft directe gevolgen voor het spelpijl van Martijn.

 

AJc'96 3  -  De Highlanders.   6-3

 

 Waar we vorige week met 2 overwinningen begonnen keken we nu na drie enkelpartijen al tegen een 0-3 achterstand aan. En weer werd er niet slecht gegooid maar deed het checkwerk ons de das om. Alleen Martijn wist zijn enkel te winnen. Gelukkig ging het in de dubbels beter en werden die allemaal gewonnen. ook de bierronde was voor het eerst dit seizoen een prooi voor ons.. Een 6-3 overwinning dus waar we best tevreden over mogen zijn.

 

Schonewille     AJc'96 3    7-2

 

Alouis en Martijn begonnen goed met beide een solide overwinning in de enkels. Martijn moest daarna werken en er werd geen punt meer gepakt. Kevin en Marleen verloren de enkels en ook alle dubbels gingen naar Schonewille. Ook de bierronde waarin wij een grote voorsprong hadden ging verloren. Elke partij kregen we wel checkkansen maar de afwerking liet het telkens afweten. Volgende week beter.

 

AJc'96 3   De Maatjes  6-3

 

De eerste competitiewedstrijd  in de 4e klasse werd een stabiele 6-3 overwinning voor de kampioenen van vorig jaar. Alouis, die het spits afbeet in de enkels heeft nog duidelijk conditieproblemen omdat  hij voor het eerst een 5 -legger moest spelen. Na goede mogelijkhedenin de 5e leg wist hij niet te checken en ging de partij met 2-3 verloren. Gelukkig wisten de andere solisten wel te winnen. Er ging nog een dubbel verloren en de bierronde was ook een prooi van de maatjes omdat wederom van ajc-kant slecht gechecked werd. Opvallend was het goede spel van Martijn die een 180 wierp en al zijn partijen snel afmaakte.

 

wvv4   ajc3    9-0    beker

 

Zo...een goed begin...de eerste wedstrijd met 0-9 verliezen. In dit geval niet rampzalig omdat de tegenstander een 2e divisionist betreft en we echt wel kansen hebben gehad. Als we onze checks wat sneller maken zou de uitslag zo maar 5-4 voor ons kunnen zijn. Het wil in ieder geval zeggen dat we onze pijltjes toch niet zo slecht hebben gegooid tegen dit gezellige team van het wapen van Vriezenveen. N u kunnen we alle aandacht richten op de competitie en vergeten dit lesje maar even.

 

Agenda
Agenda vergaderingen en kantinegebruik.
21 september 2023

Borrel-en moeselbokaal voor ouders jeugdspelers
01 juni 2012

Feest voor A en B teams
11 mei 2012

AJc tournament 2e editie internationaal C-en D tournooi
25 mei 2012

34e Internationale Veteranen/Alte Herrentoernooi
02 juni 2012

Veteranentoernooi sc Halen
16 juni 2012 
Sponsoren van AJC'96
 
AJc'96 TWITTER
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2012
St. beh. voetbalvelden Losser