Van de voor(t)zitter


Datum: 19 juni 2015

Geachte leden,

Als vervolg op mijn eerdere bericht voor wat betreft de heroverweging als voorzitter van AJc'96 aan te blijven kan ik u mededelen dat Ik ook de 3e periode ga afmaken.De afgelopen twee weken is daarover het nodige besproken en het resultaat daarvan is zodanig dat ik het volste vertrouwen heb in de gemaakte afspraken en de noodzakelijke support.
Zoals ik bij de start van het voorzitterschap heb aangegeven stop ik na deze drie jaar. Het komende voetbalseizoen zal worden gebruikt om de laatste puntjes op de i te zetten zodat AJc'96 in financiële en organisatorische zin een stevige basis heeft. Ook zal gedurende deze periode naar een nieuwe voorzitter worden gezocht.
Gedurende de 3e termijn zullen de laatste veranderingen vorm krijgen waarbij ik mij realiseer dat deze ook de nodige impact kunnen hebben omdat veranderingen iets met mensen en een organisatie kan doen en dat vraagt tijd.Schroom daarom ook niet daarover vragen te stellen.
Naast de genoemde "laatste veranderingen" zal AJc'96 verder aan de slag gaan qua imago maar ook verder gaan focussen om de kwaliteit van onze jeugdafdeling op een zodanig hoger plan te brengen dat AJc'96 met eigen spelers op minimaal 3e klasse niveau blijft acteren.Herkenbaarheid is primair.
De afgelopen twee jaar heeft het nodige van u en de commissies gevraagd en ik vraag ook uw support en geduld voor het doorvoeren van de laatste veranderingen.
Degene die op vakantie gaan wens ik namens het bestuur een fijne vakantie toe en uiteraard een goede terugkomst.

 


Herman Hassing

Voorzitter AJc'96« Terug naar het overzicht
Agenda
Toernooiagenda
06 mei 2015

SCHEMA BARDIENSTEN
04 december 2023

Winterprogramma Jeugdafdeling
11 december 2023

AJC TOURNAMENT 2015
22 mei 2014

Penalty-,Borrel- en Moeselbokaal
05 juni 2015

Weekendkamp E en F-teams
26 juni 2015 
 
Sponsoren van AJC'96
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser