Antwoordcoupon Kavelactie


 

Beste sportliefhebber,


Zoals u wellicht zult weten wordt het sportpark van AJc'96 op dit moment omgebouwd tot een multifunctioneel sportcomplex waarop meerdere sporten kunnen worden uitgeoefend.
Eén daarvan is volkssport nummer 1, nl. voetbal. Hiervoor is inmiddels een fraai kunstgrasveld als nieuw hoofdveld van onze vereniging in gebruik genomen. Dit veld zal er mede toe bijdragen dat onze club nog meer aantrekkingskracht krijgt waardoor o.a. ons eerste elftal in de toekomst wellicht op een nog hoger niveau kan gaan acteren.
Ons verenigingsbestuur is hier ambitieus genoeg voor. Om deze ambities te verwezenlijken hebben wij u echter ook nodig. Wij willen u daarom onderdeel laten uitmaken van ons fraaie sportcomplex in de vorm van de aankoop van een kavel van ons nieuwe kunstgrasveld. Gedurende de periode van 1 oktober tot 31 december 2023 kunt u zich inschrijven voor de aankoop van een kavel van ons hoofdveld. In ruil hiervoor zal uw naam gedurende een periode van 5 jaar vermeld staan op een groot bord op een prominente plek in ons sportpark. Dit actiebord zal begin 2012 geplaatst worden.
Onderstaand zetten wij u de mogelijkheden met de hierbij behorende eenmalige bijdrage uiteen:

 


Soort kavels                        Eenmalige bijdrage in euro's

 

Hoofdsponsor kavels       €  1.000,--
Gouden kavels                   €     750,--
Zilveren kavels                  €     500,--
Bronzen kavels                  €     250,--
Particuliere kavels             €       50,--

 


U kunt zich inschrijven middels onderstaande antwoordcoupon  Met deze antwoordcoupon verleent u tevens een eenmalige machtiging voor het incasseren van de verschuldigde bijdrage ten laste van het door u ingevulde bankrekeningnummer.

 Dit bedrag zal in de actieperiode (1 oktober tot 31 december 2023) van uw rekening worden afgeschreven o.v.v. kavelactie AJc'96.
AJc'96 heeft de Gemeente Losser geholpen om meerdere sporten in de toekomst op een hoger niveau te brengen,  wie weet hebben we binnenkort de eerste schaatsmarathon van Nederland op ons sportcomplex!   


Nu hebben we uw hulp nodig om onze vereniging op een nog aantrekkelijker niveau te brengen. Schrijf u daarom z.s.m. in en steun deze maatschappelijk betrokken vereniging in de Gemeente Losser.              

 

 

Wij rekenen op u!

 


Commissie kavelactie AJc'96


Stephan Voortman     

Gea Smudde

 

 

 

 

 

Naam*   
Adres*   
Postcode*   
Plaats:*   
E-mailadres:*   
Kavelopties:*
   Vink uw kavelkeuze aan.
Machtiging*
   Hierbij machtig ik genoemd bedrag van mijn rekening af te boeken:
Rekeningnummer:*   
 Neem de zes karakters in de afbeelding hieronder over.


Nieuw woord
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2014


St. beh. voetbalvelden Losser