• Communicatie

    AJc'96 probeert meer en meer met haar leden te communiceren. Zo houden we iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En steeds vaker doen we dat via digitale wegen zoals e-mail of sociale media. Nog maar heel af en toe sturen we een brief, zoals bijv. bij de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering.

    Het is belangrijk dat we de juiste gegevens in onze systemen hebben staan om met iedereen te communiceren. Dat is je eigen verantwoordelijkheid! Je moet er zelf voor zorgen dat de juiste gegevens in onze systemen staan. Die gegevens kun je navragen of opvragen bij de ledenadministratie, via [email protected].

    Onder onze leden bevinden zich gelukkig ook generaties die opgroeiden zonder e-mail. Ook hen willen we graag blijven informeren. Als je daarbij hoort, spreek dan iemand van het hoofdbestuur aan. We helpen je graag.

    Tevens is er een AJc'96 nummer in werking. Dat nummer is bedoeld voor het delen van leuke video's, foto's of bijv. wedstrijdverslagen. Sla dit nummer op in je telefoon en stuur ons je foto of video via Whatsapp!