Veel complimenten voor organisatie AJc'96 tournament


Datum: 05 juni 2011

 

 

Prachtige weersomstandigheden, een internationaal deelnemersveld, een perfecte organisatie en een heel sportieve sfeer stonden borg voor een grandioos geslaagd debuut van het  internationale AJC'96 tournament. Er waren veel prijzen te verdelen. Zo was er een prijs voor de beste keeper, de beste speler, een fairplaycup en een penaltybokaal. Alle deenemers spraken hun bewondering uit voor de perfecte organisatie en de gezellige sfeer. Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis floot de finalepartijen en reikte de prijzen uit. De meeste ploegen zeiden toe volgend jaar weer acte de presence te geven.

 

 

 

 Artikel Nieuwe Dinkellander

 

 

 

Klik op foto voor groot formaat

 

de winnaars van de c groep RCL C met de beste C-speler van het toernooi Nick Guyt (staand  achter 2e van links)

 

 

 

 

klik voor bekijken of downloaden foto's op ware grootte: mijn album.nl

Klik voor de RTV-oost reportage:RTV-OOST 

 

 

 

 

 

 Een van onze Belgische gasten schreef het volgende bedankje. (Twee jongens van AJc'96 hebben bij dit team meegespeeld omdat zij tekort aan spelers hadden) 

 

 

Dag Vincent en Jacky,

 

Moet er zo meteen alweer voor enkele dagen vandoor, maar toch niet zonder jullie een mailtje ter bedanking te sturen voor een bijzonder fijn weekend. Proficiat aan jullie en het hele team met een organisatie die meer dan af was, hoedje af! Dit is zeker voor herhaling vatbaar, al lag het niveau voor ons ploegje toch wel een beetje hoog.

 

Willen jullie trouwens die sympathieke mama's van Emiel en Mikaïl (ik hoop dat ik het juist spel) en de beide jongens namens de hele ploeg nog eens heel hartelijk bedanken? Het waren twee bijzonder leuke kerels, die zich moeiteloos in ons ploegje hebben aangepast.

 

Als jullie ooit in de buurt van Loppem (dus in de omgeving van Brugge) komen, dan geven jullie maar een seintje.

 

Groeten en naar ik hoop tot ziens,

Jan

 

 

 

 

 

 Uitslagen:

 

 Penaltybokaal-11 meter bokaal  

 

 

C groep         FC Zutphen  
D groep         Avanti Wilskracht   

   
fairplaycup  

 

 

C groep            FCZutphen  
D groep             Kon HFC 2  

 

 


Beste keeper-torwart  

 

C groep              Jesper  Klarenbeek                        AVW '66
D groep              Jari Klaver                                          AJc'96

 

 Beste speler-spieler  

 

 

C groep                     Nick Guyt                                   RCL
D groep                     Jacob Goeman/Borgesius      Kon HFC 1
           
           
  Uitslag AJc Tournament 2011   


            
  D-poule  

 

    
1    SV Wermelskirchen  
2    Koninklijke HFC 1  
3    RCL D      
4    Soccerboys    
5    Koninklijke HFC 2  
6    dvv Delft       
7    Avanti Wilskracht  
8    KSV Loppem    
9    AJc'96 D      
10   TSV Ronsdorf 1    
11   Harkemase Boys   
12   TSV Ronsdorf 2     


            
C-poule   

 

   
1   RCL C      
2   Lelystad'67    
3   AVW'66       
4   z.v.v. Pelikaan    
5   fc Zutphen     
6   AJc'96 C      
7   JVC        
8   Hooglanderveen C  
9   sv Honselersdijk 1  
10  Olympia 1914     
11  K. Rumstse sk    
12  Sv  Honselersdijk 2

 

 Overige reacties:

  

1e AJC`96 Tournament Losser

Vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni 2011 Avantiblog:Dit weekend konden we deelnemen aan het 1e AJC`96 tournament in Losser. En ik wil deze laatste blog beginnen met het uitspreken van niets anders dan lof over deze zeer goede en professionele opzet van dit toernooi. De tenten stonden er keurig bij, het ontbijt, de lunch en vooral ook de bbq waren perfect. Ik denk dat ze op andere toernooien hier absoluut een voorbeeld aan mogen nemen. Grote klasse en een super compliment voor een ieder bij AJC die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

 

 Joop Wollendorf, 07-06-2023 22:49
Wij van dvv Delft willen iedereen maar dan ook iedereen bedanken van AJC'96 die een bijdrage hebben geleverd hoe klein dan ook aan het geweldige int.toernooi van afgelopen weekend. Het was in een woord geweldig en zowel de spelers als mee gereisde ouders hebben genoten van een topweekend vol voetbal en plezier. Top gedaan op naar de volgende editie

  

 

Gastenboek Afdrukken

 

Nick Guijt, 06-06-2023 19:44
Hallo, ik ben Nick Guijt van de RCL c-junioren en ik wil jullie allemaal graag bedanken die aan dit toernooi deel hebben gemaakt. En ben heel blij dat ik de prijs van beste speler heb gekregen:) Dit is een leukere foto vind ik van ons. Misschien willen jullie deze foto veranderen met de vorige: http://www.mijnalbum.nl/Album=RLF3S6PW Alvast Bedankt en misschien tot ooit.

 


Aard Mink, 05-06-2023 22:27
Bij deze wil ik de organisatoren de meer dan 70 medewerkers - scheidsrechter -alle 400 deelneemde spelers - trainers - begeleiders van harte complimenteren met dit geweldige georganiseerde D en C tournooi, Het is een geweldige promotie geweest [ mede door RTV OOST en niet te vergeten de dagblad en plaatselijke pers ] voor onze vereniging. Mede door de inzet van de vele sponsoren die door hun bijdrage dit mogelijk hebben gemaakt Nogmaals organisatoren en medewerkers mijn complimenten, jullie zijn een een voorbeeld van propaganda geweest van onze club. Ik ga er vanuit dat wij het komende jaar weer mogen genieten van prachtig jeugd voetbal. Nogmaals een dilkke vette pluim. Aard Mink 

 

Teksttekst uit de dinkellander

 

AJc'96 Tournament: op naar de tweede editie

 

LOSSER - Prachtig weer, een internationaal deelnemersveld, een perfecte organisatie en een heel sportieve sfeer stonden borg voor een grandioos geslaagd debuut van het AJc'96 Tournament. Ook woordvoerder Vincent Groenewoud lacht na drie dagen ‘buffelen' van oor tot oor. Hij is dik tevreden. ‘‘We horen heel veel positieve reacties. Iedereen is razend enthousiast. Ook het bestuur. Dus eigenlijk staat niets een tweede editie in de weg.'' Ook D-speler Robin uit Delft vond het allemaal prachtig. ‘‘Echt supergaaf. Vrijdag zwemmen en zaterdagavond hadden we een soort disco.'' Beste speler werd Nikki Guyt (c) en Jacob Groenman (d), beste keeper Jersper Klarenbeek (c) en Jari Klaver (d); fairplaycup FC Zutphen (c) en HFC (d) en penaltybokaal naar FC Zutphen. De finales werden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis.

 

 

  « Terug naar het overzicht
Agenda
Mini's hebben vakantie.
25 mei 2011

Weekendkamp
24 juni 2011

Puzzeltocht D en E jeugd.
15 juli 2011

AJc'96 DARTSTROPHY
26 november 2023Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Veteranen/Alte Herren 2011


St. beh. voetbalvelden Losser