wedstrijdverslagen


Verslagen SV AJC'96 2
 

28-03-2023 Nachtwacht 2 op bezoek helaas waren ze maar met 3 man en de gehele partij was niet om over naar huis te schrijven. Alle singles werden gewonnen waar de nachtwacht best wel kansjes hadden . De koppels werden ook gewonnen en de bierronde uiteraard ook tegen 3 man. 9 punten die zeer welkom waren in de strijd om het kampioenschap.

man van de wedstrijd: Jeroen'The Longdart'Stamborg

 

21-03-2023 Bvv borne de tegenstander. Als 1ste mocht Jeroen S het proberen en deed dit naar behoren elke leg werd steeds een stukje beter en hij won dan ook met 3-0. Stellan als 2de gooide ook een solide partij en won vrij eenvoudig met 3-1. Martin kon het niet vinden maar kreeg toch pijlen voor de 2-2 maar helaas dit lukte niet. Jerommeke gooide een goede partij en kwam snel voor met 2-0 helaas werd daarna de dubbel niet meer geraakt en verloor Jerommeke met 3-2 geheel onnodig. Stellan en Jeroen wonnen hun 1ste koppel maar verloren in een zeer goede partij dat wel hun 2de koppel. Martin en Peter (gewisselt voor Jerommeke) gooiden 2 goede koppels en wonnen dan ook beide. De bierronde werd met een achterstand gestart maar gaandeweg weer goed gemaakt en deze werd ook gewonnen.

man van de wedstrijd: Stellan'360'Wilbers

 

 

28-02-2023 Vorige week weinig tijd gehad dus even een korte update. Revanche genomen op het hypotheekje thuis 7-2 verloren en nu 7-2 gewonnen. Man van de wedstrijd was Martin.

Dan de wedstrijd van vandaag . In de singles leek er geen vuiltje aan de lucht Jeroen won nipt Peter won makkelijk Richard won wel maar had last van de rug en wisselde meteen. Martin verloor hoewel dat niet had gehoeven. Toen begon de ellende Jeroen en Peter missen teveel dubbels en gaan genadeloos ten onder. Martin en Stellan doen het al niet veel beter en verliezen ook. Peter en Jeroen redden hun volgende koppel door 2 goede legs te gooien en winnen dan ook. Martin en Stellan verliezen ook hun 2de koppel geheel onnodig. En de bierronde was nu weer niet je van het maar toch pijlen gehad. Geen man van de wedstrijd dit keer want het was nou niet echt denderent of kwam het door de drank dat ik het gewoon niet meer weet.

 

 

14-02-2024 Game on 97 0p bezoek in Losser. Als 1ste mocht Jeroen S het proberen en hij deed weinig fout de 3de leg gooide hij nog een mooie 13-darter. 3-0 winst. Martin als 2de begon ook niet verkeerd maar kon het niet afmaken en liet zo zijn tegenstander in het spel komen en verloor met 3-1. Richard gooide voor zijn doen een mindere partij mede daaor de vele misser op de dubbel maar het was toch genoeg voor een 3-0 overwinning. Stellan als laatste deed zeer goede zaken in de 1ste en 2de leg  maar maakte het nog spannend in de 3de leg door niet snel te checken toch een 3-0 overwinning. Martin en Jeroen deden in beide koppels hetzelfde door op de goede momenten de scores en de checks te gooien en wonnen beide koppels met 3-1 en 3-0. Richard en Stellan maakte het onnodig spannend in hun beide koppels gelukkig gooiden ze in beide koppels een goede laatste leg en wonnen dan ook beide koppels met 3-2. De bierronde mocht er een keer zijn van beide kanten werden goede scores gegooit en gelukkig in ons voordeel beslist.

man van de wedstrijd : Richard'Blikkie'Blikman

07-02-2024 op bezoek in Almelo bij hekkesluiter Memory 4. Als 1ste mocht Peter het een keer weer proberen en na een beetje wisselvallige partij kon Peter de winst met 3-1 naar zich toetrekken. Martin kwam net steeds iets te kort tegen zijn tegenstander en verloor dan ook met 3-0. Richard gooide qua punten een zeer goede partij maar de check liet steeds ff op zich wachten maar daar had hij de tijd ook voor 3-0 winst. Jerommeke deed wat wij allemaal lang niet meer hadden gedaan geen spaan heel laten van de tegenstander die wel goed stond te gooien 1 slordig moment zorgde voor de enige smet(je) op de partij 3-1 winst. Martin en Peter begonnen niet denderent maar werden steeds beter en met behulp van de tegenstander in de 2de leg konden de heren het punt binnenslepen 3-1 winst. Jeroen en Richard denderden door en wonnen beide koppels zonder tegenleg. Martin en Peter konden niet achter blijven en wonnen ook hun 2de koppel en wel met 3-1. De bierronde werd eindelijk goed opgepakt en ook duidelijk gewonnen. Dus eindelijk weer een lekkere score en weer koploper hoe raar kan het lopen.

man van de wedstrijd: Richard'Blikkie'Blikman

 

31-01-2024 Tip 2 kwam op bezoek en Jeroen S begon. Een goede partij van Jeroen zorgde voor het 1ste punt 3-0. Peter haperde op de check maar wist toch de benodigde legs binnen te halen 3-1. Richard gooide een steady partij en won ook met 3-0. Stellan kon het niet vinden maar de tegenstander kon het ook niet en Stellan won met 3-0. Jeroen en Peter konden na het missen van een 12-darter het goede vakje niet vinden en na 20 pijlen te hebben gemist gooiden de tegenstanders uit 3-0 verlies . Stellan en Richard kwamen 2-0 voor maar verspeelde daarna alle wedstrijdpijlen die ze kregen en verloren met 3-2. Martin(gewisselt voor Peter) en Jeroen hadden ook last van hetzelfde virus en verloren met 3-1. Richard en Jerommeke(gewisselt voor Stellan ) konden wel een paar potten breken en dan met name Jerommeke hij had een zeer goede invalsbeurt 3-0 winst. De bierronde zag er in het begin goed uit en ondanks dat we steeds 200 punten voor stonden lieten we onze tegenstanders toch nog een kans gelukkig pakten we alsnog dit belangrijke punt en kunnen we eindelijk een andere uitslag noteren dan 5-4 of 4-5 na 5 wedstrijden.

man van de wedstrijd: Richard'Eigenlijk JEROMMEKE'Blikman

17-01-2024 Pathmos de tegenstander en Jeroen trapte af tegen een goede tegenstander waar Jeroen te wisselvallig was om het waar te maken 3-0 verlies. Peter trof een iets mindere tegenstander en na enig gekloot op de dubbel van beide spelers trok peter aan het langste eind 3-2 winst. Richard maakte het onnodig spannend maar won wel en ook met 3-2. Stellan rugnummer 5 had een beetje mazzel maar maakte het toch mooi af 3-2 winst. En toen begon de ellende Jeroen en Peter konden in beide koppel de dubbel niet vinden en verloren met 3-1 en 3-0. Stellan en Richard wonnen gelukkig nog 1 koppel met 3-2 maar verloren ook door het niet checken de 2de met 3-2. De bierronde ging gelijk op maar wederom werd de dubbel niet gevonden en de tegenstander maakte daar dankbaar gebruik van dus de zoveelste 5-4 wie weet de volgende keer wel checken!!!!.

man van de wedstrijd: NIEMAND!!!!!!!

 

 

10-01-2024 De 1ste partij van de 2de helft. Jeroen S mocht beginnen en trof een goede tegenstander die hij op 2 legs na niet bij kon houden 3-2 verlies. Stellan raakte in het begin de 5 meer dan iets anders maar kwam zeer goed terug helaas net te laat en 3-2 verlies was het resultaat. Martin als 3de en gelukkig kon Martin de partij wel winnend afsluiten 3-1 winst. Jerommeke gooide ook een degelijke partij en stevende af op de overwinning ware het niet dat zijn tegenstander nog een 180 in petto had en snel checkte 3-2 verlies. Jeroen S en Stellan konden het niet bolwerken en verloren hun koppel 3-1. Martin en Jerommeke daarintegen gooide wel een lekker koppel en wonnen met 3-0. Richard (voor Stellan) en Jeroen S woonen hun koppel ook en Martin en Jerommeke deden dit ook met 3-0. Dus 4-4 de stand en de winst kon alsnog worden bereikt.De bierronde begon goed maar eindige helaas minder en de tegenstander maakte daar dankbaar gebruik van. 5-4 verlies helaas en een lange weg voor een eventueel kampioensschaps feest.

man van de wedstrijd: Thijs'DRAMA'Brama

13-12-2023 Holthuis de tegenstander. Nadat Jeroen de 1ste partij verloor tegen een goede gooier liepen we snel uit naar een 3-1 voorsprong. Peter won met 3-1. Richard won met 3-1 en Stellan won ook met 3-1. Jeroen en Peter wonnen hun 1ste koppel met 3-2. Richard en Stellan wonnen hun 1ste koppel maar verloren helaas  hun 2de koppel. Jeroen en Peter verloren ook en de bierronde werd ook niet winnend afgesloten. Een makkelijke 5-1 voorsprong werd even zo makkelijk weer weggegeven.

man van de wedstrijd: Richad'100+finish'Blikman

06-12-2023 thuiswedstrijd tegen bad boys. 1ste 2 singles werden gewonnen de volgende 2 werden verloren . 2 koppels werden gewonnen en 2 koppels werden verloren tegen zeer sterke tegenstanders. De bierronde werd wel gewonnen.

man van de wedstrijd : Martin'THE EGG'Eggert

29-11- 2010 bekeren tegen 3de divisionist Toontje 1. Nou laten we het kort houden Jeroen S kon het vandaag niet maken en verloor met 3-2. Peter deed het wel en won met 3-0. Richard gooide een super laatste leg maar maakte het niet af 3-2 verlies. Stellan had een goede tegenstander maar was zelf te wisselvallig 3-1 verlies. Jeroen en Peter gooien een goed 1ste koppel 3-0 winst. Stellan en Richard verliezen hun 1ste met 3-0 en winnen vervolgens met 3-0. Jeroen en Peter kunnen de check niet vinden en verliezen met 3-0. De bierronde ging ook naar de tegenstander en dus hebben we er een paar vrije avonden bij.

man van de wedstrijd: Klompen Jan

 

 

15-11-2023 Nachtwacht de tegenstander . Peter mocht het als 1ste doen en deed het een beetje wisselvallig maar sleepte toch de winst binnen 3-2. Martin reed dit keer en dat doet hij nooit weer 3-0 verlies. Richard irriteerde zich aan de tegenstander en verloor ook met 3-2. Stellan kon ook geen potten breken en verloor ook met 3-0. Jeroen (ingevallen voor Martin) en Peter gooide een sterk koppel en wonnen met 3-2. Stellan en Richard verloren beide koppels met 3-1 en 3-0. Jeroen en Peter verloren ook hun laatste koppel met 3-2 . De bierronde werd nog wel gepakt.

man van de wedstrijd : Stellan'The Countdown'Wilbers

08-11-2023 Even een kort verslagje . Jeroen kan vandaag niet checken en verliest daardoor zijn single met 3-2. Martin sleept de laatste leg wel binnen en wint met 3-2. Stellan geeft vandaag geen leg weg en wint met 3-0. Jerommeke gooit een zeer goede partij maar zijn tegenstander ook een 147 finish deed het tij niet keren 3-1 verlies. Alle koppels werden zeer overtuigend gewonnen en de bierronde ook.

man van de wedstrijd: Martin'DIT KEER GEEN 10 KLOTE'Eggert

 01-11-2010 Zaak vandaag om de nederlaag van vorige week weg te poetsen. Helaas werd het een ander verhaal. Jeroen begon als 1ste en stond in een mum van tijd met 2-0 achter. Na verscheidene wedstrijdpijlen tegen te hebben gehad toonde Jeroen veerkracht en won de partij alsnog met 3-2. Peter deed het minder en kon de check niet vinden zelfs de dubbel 3 liep niet. Peter ging dan ook roemloos ten onder met 3-0. Richard trof het weer met zijn tegenstander 2 maal 180 tegen en een 14 , 16 en 17 darter tegen kon Richard gaan zitten met een 3-2 nederlaag. Stellan vandaag als laatste en hij deed het lekker een goede 3-1 overwinning kon worden bijgeschreven. De koppels dan Jeroen en Peter deden het niet slecht maar konden het in beide koppels niet afmaken en verloren beide koppels met 3-2. Richard en Stellan  deden het wel goed en wonnen beide koppels met 3-1. De bierronde werden we even op onze plaats gezet en lieten de tegenstanders zien dat zij ook nog wel dorst hadden een 5-4 nederlaag was het gevolg maar goed de competitie is nog lang.

man van de wedstrijd: De Teller

 

25-10-2023 het hypotheekje op bezoek een team in de onderste regionen dus dachten wij appeltje eitje veel puntjes. Maar helaas zou het anders lopen. Peter begon maar weer eens en deed dit redelijk qua punten maar de check wilde niet en Peter verloor met 3-1. Stellan als 2de kwam makkelijk met 2-0 voor en kreeg tig pijlen voor de partij maar deed dit niet en verloor met 3-2. Richard dan als 3de en zelfs Richard deed het niet 3-2 verlies. Gelukkig is er altijd licht aan het eind van de tunnel en wel Jerommeke na 3 goede legs konden we eindelijk het 1ste punt bijschrijven. Stellan en Peter pakten ook de draad weer op en wonnen met een goede partij met 3-0. Richard en Jeroen daarintegen konden de dubbel niet vinden en het leek wel of de tegenstander een magneet in de dubbel hadden zitten 3-1 verlies. Stellan en Peter konden niet wat ze het 1ste koppel wel gedaan hadden en wel checken 3-0 verlies. Richard en Jeroen kwamen 2-1 achter en dat spreekwoordelijke licht begon weer even te schijnen toen Jerommeke 141 uitgooide. Helaas was dit niet voldoende en verloren ze met 3-2. De bierronde ging goed maar na 5 pijlen te hebben gehad was het weer de tegenstander die blind de dubbel gooide. 7-2 verlies maar goed nog een paar partijtjes te gaan gelukkig.

man van de wedstrijd: De tegenstander

 

19-10-2023 Bekeren vandaag en wel tegen der mannshaft  uut Goor. Ik wil het vandaag eens even hebben over hoe wij deze competitie aan het gooien zijn ach laat ook maar het gaat lekker . Als 1ste Jeroen en hij deed het lekker zeer steady partij en een 3-1 overwinning. Peter deed hetzelfde en won met 3-0. Richard (met de pijlen van Jerommeke) deed het ook weer lekker en won ook met 3-0. Martin werd verschrikkellijk uit zijn spel gehaalt en kwam 2-0 achter maar herstelde zich prima en won met 3-2. Alle koppels werden ook gewonnen en de bierronde werd ook gewonnen ehm o nee toch niet we hebben allemaal 2 maal de beurt gehad om te checken maar deden dit niet maar goed een gezellige avond en ook nog lekker gegooit 8-1 winst.

 

man van de wedstriijd : The Whichdoctor

 

 

 

 

 

11-10-2023 Op naar Haaksbergen Game on de tegenstander en Jeroen S mocht aftrappen. De 1ste leg was een moeizame en deze werd ook afgestaan daarna verbeterde Jeroen S zich elke leg en eindigde in de 4de leg met een 17-darter 3-1 winst. Peter als 2de en hij begon ook moeizaam en verloor ook de 1ste leg maae het leek erop dat hij zich herstelde de punten liepen opzich wel maar de check was een zwaar probleem uiteindelijk werd de verlossende dubbel toch gegooit 3-2 winst. Stellan mocht het als 3de proberen en trof een tegenstander van formaat na een zeer sterke comeback van een 2-0 achterstand wilde de punten niet meer in de 3de leg en verloor Stellan met 3-2. Jeroen Z als laatste dan en Jeroen had ook een sterke tegenstander en miste een paar belangrijke dubbels en verloor helaas met 3-0. De 1ste twee koppels werden ook verloren en eigenlijk puur op de afronding van de legs en een paar lucky afzwaaiers van de tegenstander. Het leek erop dat we op onze 1ste nederlaag afstevenden ware het niet dat Jeroen en Stellan in hun 2de koppel wel de koppen de goede kant op hadden staan en de partij zeer sterk afmaakte. Jeroen S en Peter werden hierdoor ook wakker en met name Jeroen S die in de 1ste leg 100 100 en 180 liet noteren  en zelf de leg afmaakte(peter sliep toen nog 25 22 en 26) Maar gelukkig werd Peter ook wakker en werd de partij afgemaakt. 4 - 4 de stand en de bierronde nog te gaan en gelukkig ging deze ook weer eens lekker dus een 5-4 overwinning op een best wel goed team.

Man van de wedstrijd:Peter'10 keer gecheckt vorige week Martin dat is super klasse bij deze alsnog vermeld'Koopmans

 

04-10-2023 4de ronde in de competitie en wel tegen Memory 4. Als 1ste dit keer een verrassing Richard mocht het doen en deed dit zoals de laatste 3 partijen goed en won met 3-0. Jeroen S mocht zijn 1ste partij voor ons als 2de gooien en deed het ook goed een beetje wisselvallig maar voldoende om de tegenstander op de knieen  te krijgen 3-1 winst. Martin mocht als 3de en deed het ook lekker en liet zijn tegenstander geen kans en won ook met 3-0. Jeroen Z mocht als laatste en deed het ook lekker 3-0 winst ook voor hem en dus met een 4-0 voorsprong en maar 1 leg tegen de koppels in. Over de koppels valt weinig te zeggen alleen een paar bijzonderheden Richard gooide 150 uit en Martin 111. Alle koppels werden met 3-0 gewonnen. De bierronde was vooral goed van Richard maar op de rest viel ook weinig aan te merken. Een 9-0 overwinning dus en een zeer degelijke pot van onze kant 1 leg tegen niet slecht.

man van de wedstrijd: Martin'THE EGG'Eggert

 

 

27-09-2023 Daarle was waar het moest gebeuren vandaag 4 man op pad dus lekker ruimte in de auto. Peter begon maar weer een s en deed het niet slecht eindelijk de 1ste single voor hem 3-0 winst. Stellan deed het helaas iets minder en vergat te checken en verloor helaas met 3-2. Richard als 3de en deed het weer voortreffelijk tegen een zeer goede tegenstander en de belissende leg leek het mis te gaan maar Richard gooide 164 met 4 pijlen uit 3-2 winst. Martin deed het ook lekker en gaf zijn tegenstander maar 1 leg de kans en won met 3-0. De koppels lieppen als een trein en alle werden gewonnen alleen Stellan en Peter kregen 1 leg tegen. De bierronde blijkt nog altijd een struikelblok na 6 pijlen voor de partij gooide onze tegenstander hem uit.

 


man van de wedstrijd: Barman deel het kaartje maar door 3 "Maar jullie zijn met zijn vieren"

 

 

 

 De 1ste  Thuiswedstrijd van dit seizoen en wel tegen EDC Pathmos. Als 1ste mocht Peter het weer gaan proberen en deed het niet heel slecht. Bij een stand van 2-2 gooide Peter een goede leg maar miste 8 dubbels en vergooide uiteindelijk de partij nog 3-2 verlies dus. Stellan begon met een 17-darter en deed er elke leg een paar pijltjes bij maar kwam niet in gevaar en won met 3-0. Richard begon met een 16-darter en deed er ook elke leg een paar pijlen bij maar kwam ook niet in gevaar ook een 3-0 overwinning. Jeroen Z maakte zijn debuut dit seizoen en het leek erop dat het goed ging na een goede 1ste leg zakte hij iets in maar pakte het weer op bij een 2-2 stand kreeg Jeroen Z pijlen voor de wedstrijd maar wist ze helaas niet te benutten 3-2 verlies. Stellan en Peter wonnen hun 1ste koppel met 3-1 na toch wel een paar angstige momenten. Richard en Jeroen Z verloren hun 1ste koppel met 3-1 . Stellan en Peter wonnen ook hun 2de koppel door op de juiste momenten leuke cheks te gooien. Richard en Martin (gewisselt voor Jeroen Z) wonnen hun koppel en de winst was weer binnen overigens viel Martin uitstekend in. De bierronde liep nog niet vlekkeloos maar was al een stuk beter dan de vorige en werd ook gewonnen.

 

man van de wedstrijd : Richard'IK GOOI DEZE BEURT 11 DAN KAN IK HEM DE VOLGENDE BEURT UITGOOIEN'Blikman

 

 

 

 Seizoen 2010-2011 is weer begonnen en als 1ste mochten we een uitwedstrijd gooien in Almelo tegen Grote Stier. Peter gooide als 1ste en begon wat minder maar na 2 goede legs stond het 2-1 voor hem helaas kon Peter het goede spel niet voortzetten en verloor beide legs daarna en kon gaan zitten met het 1ste puntverlies dit seizoen. Martin had ff een dagje Amsterdam gedaan en was zeer vermoeit en dat bleek ook wel na 4 slechte legs van beide spelers kon Martin zich nog net wakker schudden en perste een goed 5de leg uit de pijlen en kon gaan zitten met het 1ste punt van dit seizoen. Richard deed hetzelfde als altijd de tegenstander afmaken in een goede pot van beide kanten won Richard zeer overtuigend met 3-1. Stellan kon helaas ook geen potten breken en verloor na aardig wat pijlen voor de wedstrijd te hebben gehad met 3-2.  Het 1ste koppel van Martin en Peter werd met 3-2 gewonnen door weer een fantastische leg van Martin 2 maal 140 en een 50 finish. Stellan en Richard wonnen beide koppels zei het dat het 2de koppel iets moeizamer ging . Martin en Peter verloren helaas hun 2de koppel en bij een stand van 3-5 werd aan de bierronde begonnen. Deze werd helas verloren maar toch 5 puntjes binnen een beter begin dan vorig jaar dacht ik zo.

 

man van de wedstrijd: Jeroen'KRUKKEN'Stamborg

 

Agenda
Agenda vergaderingen en kantinegebruik.
21 september 2023

Borrel-en moeselbokaal voor ouders jeugdspelers
01 juni 2012

Feest voor A en B teams
11 mei 2012

AJc tournament 2e editie internationaal C-en D tournooi
25 mei 2012

34e Internationale Veteranen/Alte Herrentoernooi
02 juni 2012

Veteranentoernooi sc Halen
16 juni 2012



 
Sponsoren van AJC'96
 
AJc'96 TWITTER
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2012
St. beh. voetbalvelden Losser