Klasse...weer winst!


Datum: 10 april 2023

 

Wederom een belangrijke wedstrijd op het programma van AJc'96. Om afstand te nemen van de degradatiezone moest er gewonnen worden in en tegen Vaassen. Jammer genoeg was dit besef er niet in de eerste 20 minuten, want Vaassen was heer en meester. Gelukkig voor AJc'96 bleef de achterstand beperkt tot 1-0. Na een combinatie door het centrum kon de laatste man van Vaassen de bal langs Koen Brinkman schieten. Met het nodige kunst en vliegwerk en een portie geluk bleef het bij 1-0. Het kantelmoment kwam na een half uur. Sander van der Meer ziet zijn solo eindigen als de verdediger van Vaassen hem binnen de beruchte lijnen ten val brengt. De toegekende penalty wordt onberispelijk door Sander binnen geschoten.
Vanaf dat moment komt AJc'96 beter in de wedstrijd en vlak voor rust volgt de voorsprong. Pascal Wolkorte ontwijkt een tackle en de uitkomende keeper met een mooie sleepbeweging en uit een moeilijke hoek krijgt hij de bal toch nog tussen de palen, 1-2.

 

In de 2de helft gaat AJc'96 verder met het creëren van kansen. Helaas ontbreekt het elke keer aan de juiste afronding en blijft de 1-2 lang op het scorebord staan. Het laatste kwartier van de wedstrijd wordt het enorm billen knijpen voor de toeschouwers uit Losser, want Jeroen Kamphuis ontvangt zijn 2de gele kaart en AJc'96 moet verder met 10 man. Vaassen gooit elke bal in de 16 meter, maar Koen keept een prima wedstrijd en weet samen met de verdediging onder leiding van de prima spelende Luuk Adolfsen Vaassen van scoren af te houden in de 2de helft.

 

 
In de 90ste minuut beslist Sander de wedstrijd met een prachtige vrije trap. Door een loopa

 

30 meter prachtig in de verre hoek.
Gezien alle resultaten van afgelopen weekend een erg belangrijke overwinning die hopelijk volgende week tegen Luctor een goed gevolg gaat krijgen. « Terug naar het overzicht
Agenda
Agenda vergaderingen en kantinegebruik.
21 september 2023

Borrel-en moeselbokaal voor ouders jeugdspelers
01 juni 2012

Feest voor A en B teams
11 mei 2012

AJc tournament 2e editie internationaal C-en D tournooi
25 mei 2012

34e Internationale Veteranen/Alte Herrentoernooi
02 juni 2012

Veteranentoernooi sc Halen
16 juni 2012 
Sponsoren van AJC'96
 
AJc'96 TWITTER
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2012
St. beh. voetbalvelden Losser