DE BUIT IS BINNEN... GEFELICITEERD AJc'96


Datum: 01 oktober 2012

De kurken konden van de champagneflessen, Zondagavond 12.00 uur, AJc;96 heeft de buit binnen. Het project "renovatie Kleedkamers" is de eerste winnaar van de KlaasJan HuntelaarFoundation en AJc'96 sleept daarmee een bedrag van €18.500 binnen ten behoeve van de renovatie van hun kleedkamers. Met tal van vrijwilligers hebben zij met 6748 stemmen de Merinho's uit Veenendaal achter zich weten te laten met een verschil van 575 stemmen.

 

 

 

 http://www.mijnalbum.nl/Foto-NQEBJJT8-G.jpg

 

Er moest heel wat voor gedaan worden: op het plaatselijke Breughelfestijn werd de gemeente Losser verzocht mee te stemmen maar later werd de actie uitgebreid naar bv Enschede (FC Twente) en Duitsland. Overal waar maar een beetje publiek op de been komt waren vrijwilligers ter plekke om emailadressen en stemmen te verzamelen... en het is niet voor niets geweest. Om 12 uur precies konden de "kartrekkers" Herman Hassing, Michael Scholten en initiatiefnemer Vincent Groenewoud de champagne ontkurken. De vrijwilligersgroep die al zo lang bezig is geweest met het vernieuwen van de prachtige accomodatie hoeft voorlopig niet stil te zitten.

 

 

 

Namens de initiatiefgroep en het bestuur worden alle stemmers en vrijwilligers hartelijk bedankt.

 

 

AJc'96 de trotse 1e winnaar van de KlaasJanHuntelaarFoundation.

 

 

 Een ander verslag:

 

Zondag middernacht knalden de champagnekurken in het clubgebouw van AJc'96want toen had AJc'96 volgens de internetsite van de KlaasJanHuntelaarFoundation de meeste stemmen binnengehaald. Even later kwam het verlossende bericht van de KlaasJanHuntelaarFoundation dat dit ook daadwerkelijk zo was. Het bleef de laatste weken erg spannend want de Merino's uit Veenendaal waren ook zeer actief. De voorsprong die na de Brueghel is ontstaan is echter nooit ingehaald. Door deze overwinning komt een fors geldbedrag van bijna € 19.000,00 beschikbaar die zal worden gebruikt voor de renovatie van de kleedkamers. Dit traject zal binnen 1 jaar moeten worden voltooid. Dat AJc'96 leeft blijkt uit de verschillende projecten die het afgelopen jaar met de vele vrijwilligers zijn gerealiseerd zoals de renovatie van de velden en het inrichten van de nieuwe entree. Voor het project "renovatie kleedkamers" waren al deze vrijwilligers van jong tot oud wederom bereid de handen uit de mouwen te steken door het binnenhalen van stemmen en het invoeren van alle emailadressen. Vanuit alle hoeken van de (Losserse) samenleving kwam er support en werd AJc'96 de overwinning gegund. Stemmen uit binnen- en buitenland kwamen binnen maar ook was er veel support van verschillende Losserse sportverenigingen. Al met al een geweldig resultaat. A.s. donderdag om 16.30 uur komt de Foundation samen met KlaasJan Huntelaar naar Losser om de cheque te overhandigen en uit zijn hand zullen ook de AJc-jeugdleden die een prijs hebben gewonnen deze uit de hand van KlaasJan overhandigd krijgen. Daarna is er nog een gelegenheid om een handtekening van hem op te halen. De overige prijzen zullen in een later stadium nog worden overhandigd

 

 

 Van onze conculega"s : de Merinho's:

 

Namens de Merino's uit Veenendaal feliciteer ik jullie van harte met het behalen van de meeste stemmen. Het was een spannende strijd die ws aan jullie kant net zoveel uurtjes en net zoveel spanning zal hebben gegeven als bij ons, maar deze laatste 600 stemmen maken wij vanavond niet meer goed.
Het is heeft ons gaandeweg veel geleerd hoe je een dergelijke actie moet opzetten en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om stemmen te krijgen en ik ben ook zeer benieuwd hoe dit volgende kwartalen gaat verlopen. 
Ik voorspel dat, indien de spelregels niet veranderen, er dan wel 10000 stemmen nodig zijn om en volgende keer te winnen.
Maar analyseren kunnen we later doen, jullie eerst feest vieren en wij het even verwerken!
Nogmaals gefeliciteerd!

 

 

PLUS van Marle

 

PLUS van Marle

@plusvanmarle

 

@svAJc96 Van harte gefeliciteerd!

 « Terug naar het overzicht
Agenda
Speelschema jeugd
16 augustus 2012

Dropping.
02 november 2023

Voetbalquiz
09 november 2023

St Nikolaas op bezoek voor F en mini's...
23 november 2023

AJC Dartstrophy
23 november 2023

Kerstbakjes maken
13 december 2023 
Sponsoren van AJC'96
 
AJc'96 TWITTER
 
Historie AJC`96


Internationaal jeugdtoernooi


Tournooi Veteranen 2012


St. beh. voetbalvelden Losser